gtag('config', 'UA-130501671-1');

BRATISLAVA 20. mája (WebNoviny.sk) – Policajti pátrajú po nezvestnom Vratislavovi Václaviakovi z Novák, ktorý v júli oslávi tretie narodeniny. Otec dieťaťa ho nevrátil matke. Chlapček v nedeľu išiel s otcom Vladimírom na dve hodiny do ZOO v Bojniciach.

Matke napísal odkaz

Matka mu to dovolila aj napriek tomu, že má syna zvereného do starostlivosti. Dieťa mal vrátiť do 13:00, to však neurobil. Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, syna naložil do striebornej Octavie Combi s evidenčným číslom MT 845 DH a zmizol.

Matke napísal, že dieťa jej nevráti a ide s ním do Českej republiky alebo Poľska. Vyšetrovateľ prijal trestné oznámenie pre podozrenie zo zločinu únosu.

V batôžku mal teplákovú súpravu

Vratislav je asi 100 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke svetlohnedé vlasy a modré oči. Z predného zúbka má kúsok odlomený. Oblečenú mal modrú polokošeľu, šedé nohavice a mal modrú šiltovku. Obuté mal biele adidasky. So sebou mal v batôžku šedú teplákovú súpravu.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, na linke 158, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Viac k témam: polícia pátra, Polícia SR, únos
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Polícia hľadá dvojročného Vratislava, otec ho po výlete nevrátil matke © SITA Všetky práva vyhradené.