gtag('config', 'UA-130501671-1');

ALBUQUERQUE 6. júna (WebNoviny.sk) – Tínedžer z Nového Mexika čelí obvineniam z predaja drog a zbraní prostredníctvom aplikácie Snapchat. Okresný prokurátor z Bernalillo County Raul Torrez v stredu potvrdil, že zatkli 17-ročného mladíka.

Na tlačovej konferencii tiež zverejnil videá a fotografie, ktoré pochádzajú z jeho mobilného telefónu. Na záberoch je možné vidieť zbrane či malé plastové balíčky, v ktorých sú modré tabletky. V jednom videu dokonca niekto v noci strieľa na prázdnej ulici.

Mladíka zadržali v utorok ráno v Albuquerque približne mesiac po tom, ako Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) dostal tip na tínedžera, ktorý predával zbrane a fentanyl. Počas razie zatkli v dome aj 76-ročného Rogera Valenzuelu, ktorý odmietol spolupracovať s políciou. Následne ho však prepustili.

Podľa FBI a štátnej polície zadržali 60 tabliet fentanylu, zbraň AR-15 a zásobník. Mladík sa vo štvrtok postaví pred súd.

Viac k témam: drogy, Snapchat, zbrane
Zdroj: Webnoviny.sk – FBI počas razie zatkla tínedžera, cez Snapchat predával zbrane a drogy © SITA Všetky práva vyhradené.