gtag('config', 'UA-130501671-1');

20.8.2019 (Webnoviny.sk) – Svojich účastníkov privíta v dňoch 12. – 13. novembra 2019 v Bratislave v poradí už osemnásty ročník Medzinárodného kongres ITAPA, ktorého neoddeliteľnou súčasťou je aj vyhlásenie 18. ročníka súťaže Ocenenie ITAPA pre najlepšie projekty digitalizácie spoločnosti. Odborná porota bude aj tento rok vyberať spomedzi prihlásených projektov tri najvýnimočnejšie riešenia z oblasti digitalizácie verejnej správy, životného prostredia, vedy a výskumu a najlepší projekt vzdelávania v IT.

Realizované projekty môžu ich autori prihlásiť do súťaže najneskôr do 1. októbra 2019.

Hlavným cieľom súťaže Ocenenie ITAPA je oceniť a vyzdvihnúť prínos inovatívnych projektov v oblasti digitalizácie spoločnosti, ktorá dnes zasahuje skutočne do všetkých oblastí nášho života. Každý, kto za posledný rok pracoval na inovatívnych riešeniach zameraných nielen na občana, ale aj na pokrok v oblasti digitalizácie spoločnosti ako takej, môže svoje projekty prihlásiť vyplnením online formuláru k súťaži.

Cena ITAPA je pravidelnou súčasťou Medzinárodného kongresu ITAPA, ktorý sa uskutoční v dňoch 12. a 13. novembra v bratislavskom hoteli Crowne Plaza a bude opäť prezentáciou noviniek a aktuálnych trendov v oblasti IT a digitalizácie spoločnosti. Ocenenie ITAPA je vyhlasované v spolupráci s Fakultou informatiky a informačných technológií STU v Bratislave.

Všetky potrebné informácie o Ocenení ITAPA, ako aj o Medzinárodnom kongrese ITAPA 2019 nájdete na www.itapa.sk. Slávnostné vyhlasovanie výsledkov súťaže Ocenenie ITAPA sa uskutoční 12. novembra počas Galavečera ITAPA 2019 v hoteli Sheraton Bratislava.

Bezplatná akreditácia pre médiá (do 12. novembra 2019) 

Inzercia

Viac k témam: digitalizácia, Ocenenie ITAPA 2019, PR, súťaž
Zdroj: Webnoviny.sk – ITAPA vyhlasuje súťaž Ocenenie ITAPA 2019 © SITA Všetky práva vyhradené.