gtag('config', 'UA-130501671-1');

Digitalizácia a pokročilé technológie sú kľúčom k riadenému zavádzaniu inovácií, ktoré vám pomôžu odlíšiť sa od konkurencie. Open source softvér zefektívňuje prácu, udržuje digitálnu transformáciu, umožňuje zavádzať nové inovatívne produkty a služby a znižuje náklady. Objavte päť spôsobov, ako podporiť vaše podnikanie prostredníctvom inovácií s otvoreným zdrojovým kódom v časoch ekonomickej neistoty spôsobenej pandémiou koronavíru.

1. Znížiť náklady alebo zvýšiť výnosy? Dá sa oboje!

V neistých ekonomických časoch stojí za to vybrať si dôveryhodných partnerov, ktorí vám pomôžu bezpečne prejsť neistou budúcnosťou. SUSE ponúka riešenie s otvoreným zdrojovým kódom, ktoré pomáhajú stovkám spoločností znižovať náklady a zlepšovať obchodné výsledky. Pozrite si tento webinár a zistite ako na to.

2. Softvér a podpora ZADARMO

SUSE pomáha všetkým organizáciám, ktoré vyrábajú zdravotné pomôcky na boj proti koronavíru COVID-19. Ponúka bezplatné služby, ako je podpora a údržba vášho operačného systému a kontajnerové technológie, ktoré sú súčasťou interného systému zdravotníckych zariadení. Tieto riešenia môžete mať k dispozícii okamžite a pomôžu vám urýchliť uvádzanie produktov na trh pre potreby tých, ktorí sú v prvej línii boja proti pandémii koronavíru. Viac informácií nájdete tu.

3. Časovo obmedzená ponuka kontajnerov, Kubernetes a Storage

Pokiaľ chcete rýchlejšie reagovať na meniace sa potreby trhu vývojom aplikácií alebo zvyšovaním rýchlosti prevádzky s lepšou schopnosťou nasadzovať inovatívne riešenia v súkromnom, verejnom i multi-cloudovom prostredí, mali by ste vyskúšať našu špeciálnu ponuku. Umožní vám presne zostaviť aplikačné prostredie, ktoré potrebujete pre súkromné, verejné a multi-cloudové implementácie, a to vďaka platformám SUSE CaaS, SUSE Cloud Application a SUSE Enterprise Storage. Táto ponuka platí od 15. apríla do 15. septembra 2020 úplne ZADARMO pre každého, kto sa zaregistruje. Urobiť tak môžete na tejto adrese. Využite príležitosť a vyskúšajte najrýchlejší, najjednoduchší a nákladovo najefektívnejší spôsob, ako začať s kontajnerovými a aplikačnými platformami SUSE.

4. SUSECON Digital – globálna konferencia online ZADARMO

Tradičná celosvetová konferencia SUSECON tento rok prebieha online a všetky prezentácie budú k dispozícii na stiahnutie zdarma až do konca septembra. Inšpiratívne zásadné poznámky o dnešnom svete, o našich jedinečných výzvach a o tom, čo môžu firmy robiť s otvoreným kódom, aby im pomohol. Vyše 150 prezentácií zameraných na cloudovú migráciu, kontajnery, Kubernetes, softvérovo definované úložisko a ďalšie témy. Každý týždeň pridávame na web nové prezentácie, osvedčené postupy a obchodné prehľady. Nenechajte si preto ujsť príležitosť a zaregistrujte sa hneď teraz.

5. Školenie o Linuxe, SDS a kontajneroch ZADARMO

Pretože väčšina z nás v súčasnej dobe pracuje z domu, rad IT špecialistov má teraz viac času na online školenia. Spoločnosť SUSE od polovice apríla sprístupnila na YouTube kanáli Technical Training inštruktážne videá z vybraných kurzov. Môžete tak zadarmo podstúpiť školenie o práci s linuxovými zdrojmi, ako je SLES Administration and Clustering, alebo sa preškoliť v používaní nových technológií, ako je softvérovo definované úložisko, správa kontajnerov, či vývoj aplikácií pre kontajnery. Podrobnosti nájdete na tejto adrese.