gtag('config', 'UA-130501671-1');

21.4.2021 (Webnoviny.sk) – Poslanci Národnej rada SR (NR SR) v stredu neschválili program mimoriadnej schôdze, ktorú iniciovala strana Smer – sociálna demokracia (Smer-SD). Podľa predstaviteľov opozičnej strany to mala byť prvá ucelená schôdza o koronavíruse, o dopadoch a opatreniach, ktoré treba prijať.

Predseda strany Smer-SD Robert Fico uviedol na tlačovej besede, že „nikto nemôže očakávať od strany Smer-SD, že by mala hlasovať za túto partičku.“ Reagoval tak na otázku, ako sa poslanci Smeru zachovajú pri hlasovaní o dôvere vláde.

Expremiér doplnil, že je neakceptovateľné, aby bol „ministrom financií daňový podvodník, ministerka kultúry bola rómska rasistka alebo, aby bol minister školstva plagiátor.“ Fico doplnil, že pod petíciou za vyhlásenie referenda majú takmer 500-tisíc podpisov a budúci týždeň budú odovzdané prezidentke Zuzane Čaputovej.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Koronavírus, mimoriadna schôdza parlamentu
Zdroj: Webnoviny.sk – Ministrom financií nemôže byť daňový podvodník či ministerkou kultúry rómska rasistka, hromží Fico po neschválení mimoriadnej schôdze (video) © SITA Všetky práva vyhradené.