gtag('config', 'UA-130501671-1');

26.8.2021 (Webnoviny.sk) – Tragicky sa skončila nehoda traktora v stredu 25. augusta v popoludňajších hodinách na miestnej komunikácii v obci Hodruša – Hámre v okrese Žarnovica.

Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, 68-ročný vodič v úseku cesty so strmým klesaním z doposiaľ nezistených príčin vyšiel vpravo mimo cesty, prešiel cez kameň pri ceste, pričom spolujazdkyňa z traktora vypadla a vodiča vyhodilo a spadol za sedadlo.

Následne sa traktor vrátil na cestu, prešiel na opačnú stranu, kde vyšiel do svahu a zastal. Vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Zranenú spolujazdkyňu previezli do nemocnice.

Polícia začala trestné stíhanie pre usmrtenie a ublíženie na zdraví, do vyšetrovania boli pribratí aj znalci a bolo nariadené vykonanie pitvy. Polícia v Žiari nad Hronom už rieši druhú dopravnú nehodu traktora, kedy vodič prišiel o život.

Viac k témam: tragická dopravná nehoda, traktor
Zdroj: Webnoviny.sk – Traktor v strmom klesaní zišiel z cesty, vodič neprežil a spolujazdkyňa skončila v nemocnici (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.