gtag('config', 'UA-130501671-1');

Keď premýšľate nad kúpou rôznych druhov nábytku, určite sa snažíte vyberať tie najlacnejšie, ale zároveň dizajnovo dobré, aby sa hodili do vašej izby a bytu. Niekedy je to náročné, aj pri doplnkoch, pretože podľa vás sa tam môže hodiť všetko. Musíte ale myslieť aj do budúcnosti, aby boli tieto veci nielen na okrasu, ale aj praktické. Čím viac praktická a dizajnová jedna vec, tým menej nábytku pravdepodobne budete potrebovať, pretože tam budete vedieť uschovať mnoho svojich vecí. Taktiež jedna kúpená vec sa môže priamo viazať na tú druhú. Ide o reťazec, ktorý si tvoríte sám, no nezabudnite, že všetko má svoje medze.

Konferenčný stolík

Pri zariaďovaní obývacej izby sa mnoho ľudí sústreďuje len na tie najväčšie veci akými sú gauč, skrine či televízor. Nezabudnite ale, že aj obyčajný konferenčný stolík dokáže svoju prácu vykonať skvelo. Aký by ste si ale mali nájsť a kúpiť? V prvom rade si vyberte materiál. Sklo je síce krásne a dizajnové, hodí sa takmer všade, ale taktiež je nebezpečné. Môžete ho jednoducho rozbiť alebo ešte ľahšie oškrieť. Tie praskliny a čiary už budete vidieť navždy, až kým sklo nedáte vymeniť, a to celé sa môže opakovať dookola. Na druhej strane tu máme aj obľúbené drevo, ktoré tlmí nárazy pohárov, nie je tak citlivé a nepoškriabe sa tak ľahko. No nie do každej obývačky sa drevený stolík hodí nech má akúkoľvek farbu.

Praktické závesy

Možno by ste nad moderným závesom len mávli rukou, ale aj ten je dosť dôležitý. Mnohokrát je praktickejší než obyčajná žalúzia. Pôsobí moderne a ide o skvelý doplnok do bytu alebo domu. Ak potrebujete tmu, cez hrubší záves naozaj žiadne lúče svetla zo slnka alebo pouličných lámp neprejdú. Pri pravidelnom zaťahovaní závesov sa nemusíte báť ani skorého vyblednutia fotografií alebo nábytku, na ktorý by inak svietilo slnko príliš často, a to aj v prípade, ak by ste mali žalúzie stiahnuť dole.

Zdroj obrázku: Photographee.eu / Shutterstock.com