gtag('config', 'UA-130501671-1');

22.7.2020 (Webnoviny.sk) – Internet ponúka množstvo zaujímavých e-shopov s ešte zaujímavejšími produktmi. Nie vždy je ale to, čo sa nám páči v zľave alebo vo výpredaji. Pravidelné nákupy cez internet preto dokážu potrápiť našu peňaženku. Riešenie ponúka Tipli. Cashbackový portál, ktorý vám vráti peniaze z každého vášho nákupu cez internet.

Čarovný cashback

Ešte ste o cashbacku nepočuli? Cashback je celosvetovo využívaná služba, ktorá vám ročne pri nákupoch dokáže ušetriť desiatky eur. Doslovný preklad cashbacku je „vrátenie peňazí“. Znamená to, že cashbackový portál Tipli vám za každý váš nákup vráti peniaze späť.

Princíp Tipli

Nakupovanie s cashbackom je veľmi jednoduché. Stačí, ak si vyberiete jeden z viac ako 200 obchodov, ktoré portál Tipli na svojej stránke ponúka. Prekliknete sa doň cez Tipli a už len nakupujete ako zvyčajne. O výpočet odmeny a jej vyplatenie sa portál postará sám.

Stačí sa na Tipli zaregistrovať a vo svojom profile vyplniť číslo účtu kam si prajete svoje odmeny zasielať.

Výška cashbacku

Výška odmeny je v každom e-shope iná. Napríklad obľúbené čínske e-shopy, akými je aj AliExpress ponúkajú cashback až do výšky 10 %. V jednoduchosti to znamená, že ak by ste v AliExpresse nakúpili napríklad za 15 €, vaša odmena vďaka cashbacku by bola 1,5 €. Jednorázovo to nemusí pôsobiť ako veľká suma. Predstavte si ale koľko dokážete s cashbackom aj pri malých nákupoch ušetriť ročne. Sú to desiatky eur, ktoré určite potešia.

Množstvo zliav navyše

S Tipli máte možnosť ušetriť eurá pri nákupe nie len vďaka cashbacku. V kategóri naí Tipli zľavové kupóny nájdete vždy najaktuálnejšie kupóny, ktoré môžete v obchodoch využiť. Ak si teda kupón, ktorý sa vám bude k nákupu hodiť napríklad na dopravu zadarmo, percentuálnu zľavu či darček k nákupu a spojíte ho s cashbackom, vytvoríte skutočne výhodný nákup.

Tipli vám to navyše uľahčí. Ak nechcete strácať čas prezeraním zliav, ktoré by ste mohli využiť. Jednoducho si nainštalujte doplnok do prehliadača. Ten odvedie všetku prácu za vás. Pri návšteve e-shopu vám hneď zobrazí aktuálne možnosti zliav a tiež výšku odmeny, ktorú môžete získať. Nakupovanie s Tipli je veľmi jednoduché, no najmä veľmi výhodné.

Informačný servis