gtag('config', 'UA-130501671-1');

20.7.2023 (SITA.sk) – Hudba plná energie, mladosť, neviazaná párty a sloboda. To všetko a oveľa viac zažijete už vo štvrtok 27. júla 2023 pod bratislavským Starým mostom na Tyršovom nábreží. Divoký Pop-up event v srdci hlavného mesta vás prenesie vďaka headlinerovi DJ HEARTSTRING a slovenským Djom FVLCRVM, Nina Farrina a Kristie Kardio do 90. rokov. Zažite najväčšiu párty tohto leta a úplne zadarmo!

Chcete si počas leta vyhodiť z kopýtka a stratiť tanečné zábrany? Ak ste odpovedali áno, Daytime rave je presne pre vás. Už 27. júla od 16:00 do 22:00 na vás pod Starým mostom na bratislavskom Tyršáku čaká fantastický pop-up event v štýle rave plný DJ-skej hudby. Môžete sa tešiť na známe mená slovenskej hudobnej scény FVLCRVM, Nina Farrina a Kristie Kardio. Hlavnou hviezdou programu je nemecké DJské duo z Berlína DJ HEARTSTRING, ktoré vo svojich setoch spája techno s tranceom. Ich vystúpenie sa začne pri romantickom západe slnka s výhľadom na Dunaj už o 20:00 hod a bude trvať do desiatej večer.

Pýtate sa, čo je vlastne rave? Ide o hudobný žáner, skladajúci sa z rôznych foriem elektronickej tanečnej hudby. Najčastejšie je termín rave popisovaný ako vysoko energická hudba, ktorá v sebe spája trance, sample, loopy a syntetizátory. Hudobný štýl bol na túto párty vybraný podľa aktuálneho smerovania elektronickej hudby v Nemecku, Francúzsku a Anglicku. Dokonalý spôsob ako vďaka tancu vypnúť hlavu a iba sa zabávať.

Line-up:

16:00 – 17:30 Kristie Kardio
17:30 – 19:00 Nina Farrina
19:00 – 20:00 FVLCRVM DJ set
20:00 – 22:00 DJ HEARTSTRING

Bratislavský pop-up event je súčasťou celoeurópskej série festivalov tanečnej hudby, ktorú organizuje Deutsche Telekom pod názvom „Summer of Joy, Youth, Freedom“. Fanúšikovia hudby sa tiež môžu zapojiť do žrebovania o lístky na veľké festivaly ako Lovestream v Bratislave či INOTA Festival na Balatone.

Viac informácií o podujatí nájdete na: https://fb.me/e/1aGIHVtin

Viac k témam: Párty, PR
Zdroj: SITA.sk – Vypnite hlavu a tancujte: Oslobodzujúci pop-up event plný energie na Tyršovom nábreží! © SITA Všetky práva vyhradené.