gtag('config', 'UA-130501671-1');

11.8.2023 (SITA.sk) – Predseda strany Smer-SD Robert Fico si poskladal kandidátku z ľudí, ktorí sú podozriví z kriminálnej minulosti, aby mohol pred voľbami kričať o stíhaní opozície.

Na sociálnej sieti to uviedol líder hnutia Progresívne Slovensko (PS) Michal Šimečka s tým, že Fico sa zo zadržania bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara v skutočnosti teší.

„Naopak, malo by nás tešiť, že polícia sa nedá zastrašiť a koná slobodne. To, že Fico z krokov polície obviňuje prezidentku, premiéra, PS alebo kohokoľvek iného, je len odhalením jeho mentálneho sveta. To v jeho časoch politici ovládali políciu a prikazovali jej, čo má a čo nemá robiť,“ uzavrel Šimečka.

Viac k témam: Akcia „Ezechiel 7“, Bývalý policajný prezident, Korupcia, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda Progresívneho Slovenska, Predseda strany Smer-SD, Zásah NAKA
Zdroj: SITA.sk – Fico sa zo zadržania Gašpara v skutočnosti teší, podľa Šimečku si zámerne poskladal kandidátku z takých ľudí © SITA Všetky práva vyhradené.