gtag('config', 'UA-130501671-1');

12.8.2023 (SITA.sk) – Galanstkí dopravní policajti vyšetrujú okolnosti sobotnej tragickej dopravnej nehody na križovatke Vozokany – Horné Saliby. Ako informuje trnavská krajská polícia na sociálnej sieti, 27-ročná žena vošla s osobným autom do križovatky z vedľajšej cesty, pričom po hlavnej ceste práve prechádzal 39-ročný vodič motocyklu z okresu Pezinok.

Utrpel vážne zranenia

Pri zrážke utrpel motorkár vážne zranenia, s ktorými ho z miesta nehody transportoval záchranársky vrtuľník do nemocnice. Pri prevoze, žiaľ, zraneniam podľahol.

Na miesto udalosti polícia prizvala aj znalca z odboru cestná doprava, ktorý bude posudzovať priebeh a okolnosti nehody. Vinník nehody a miera zavinenia je v štádiu policajného vyšetrovania.

Tri dopravné nehody

Trnavskí krajskí policajti evidujú na cestách kraja za sobotu tri dopravné nehody a škodovú udalosť s účasťou motocykla. Jedna nehoda sa stala v okrese Dunajská Streda, dve v okrese Galanta a škodovú udalosť s motorkárom riešili policajti aj v centre Trnavy.

„Od začiatku augusta evidujeme zvýšený počet tragických nehôd, pri ktorých prišlo o život už päť osôb. Apelujeme preto na vodičov, aby zvýšili opatrnosť na cestách,“ uviedli policajti.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, trnavská polícia, zrážka auta s motorkou
Zdroj: SITA.sk – Trnavskí policajti hlásia už tretiu dopravnú nehodu, vodička nedala prednosť a motorkára pripravila o život (video) © SITA Všetky práva vyhradené.