gtag('config', 'UA-130501671-1');

22.8.2023 (SITA.sk) – Bratislava v utorok spúšťa dve nové zóny regulovaného parkovania PAAS. Ako informuje hlavné mesto na sociálnej sieti, ide o lokalitu Biely kríž v Novom Meste a lokalitu v časti Klingerovej kolónie v Ružinove.

Od utorku je v týchto zónach možné parkovať len s platnou parkovacou kartou PAAS alebo po úhrade parkovného. Parkovaciu kartu si je možné vybaviť prostredníctvom webovej stránky www.paas.sk. K dispozícii sú tiež infolinky a kontaktné miesta.

Zóna Klingerova kolónia je od utorku pre nerezidentov spoplatnená v čase 8:00 – 24:00 cez pracovné dni sadzbou 1,5 eura za hodinu, cez víkendy a sviatky ja parkovanie bezplatné. Zóna Biely kríž je pre nerezidentov oddnes spoplatnená v čase 12:00 – 24:00 cez pracovné dni sadzbou 50 centov za hodinu. Cez víkendy a sviatky je parkovanie zadarmo. Výnimku tvorí časť pred Okresným súdom Bratislava III. a tri parkovacie miesta pred vstupom do Školy pre mimoriadne nadané deti a gymnázium na Skalickej ceste, ktoré sú spoplatnené v pracovné dni medzi 16:00 a 24:00 sumou 50 centov.

Viac k témam: Parkovanie, Rezidentské parkovanie
Zdroj: SITA.sk – Bratislava spúšťa nové regulované parkovacie zóny v Novom Meste aj ďalšej lokalite © SITA Všetky práva vyhradené.