gtag('config', 'UA-130501671-1');

27.10.2023 (SITA.sk) –
aktualizované 27. októbra, 12:19

Na Bratislavskej ulici v Senci v piatok ráno zrazilo auto chodkyňu. Ako informuje bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková, 51-ročnú ženu zrazilo auto, keď prechádzala po riadne vyznačenom priechode pre chodcov. Žena utrpela ľahké zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice. Dopravnú nehodu vyšetrujú.

Školák skončil s vážnymi zraneniami

Podobnú nehodu riešili dopravní policajti aj v Piešťanoch. Vážne zranený bol len 14-ročný školák. Na Krajinskej ceste ho na priechode pre chodcov už blízko chodníka zrazilo auto. Silný náraz mu spôsobil viaceré zranenia, s ktorými ho záchranári prevážali okamžite do nemocnice.

„Školák práve prechádzal cez priechod a tesne pred chodníkom ho v smere na obec Banka zachytilo prednou pravou časťou osobné auto Seat,“ informovala trnavská polícia na sociálnej sieti. Policajti podrobili vodiča dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna.

Zadržali mu vodičský preukaz

Z dôvodu podozrenia na závažné porušenie dopravných predpisov zo strany vodiča, a to nedanie prednosti chodcovi, mu policajti na mieste nehody zadržali vodičský preukaz.

Presné príčiny a okolnosti, za ktorých k nehode došlo, budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

Viac k témam: Chodec, Dopravná nehoda
Zdroj: SITA.sk – Autá zrazili na priechodoch pre chodcov dvoch ľudí, v Piešťanoch sa vážne zranil 14-ročný školák (foto)  © SITA Všetky práva vyhradené.