gtag('config', 'UA-130501671-1');

12.1.2024 (SITA.sk) – Novým riaditeľom Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach bude Štefan Mulik. Do funkcie ho od pondelka 15. januára vymenoval policajný prezident Ľubomír Solák. Informovala o tom košická krajská polícia.

Nový krajský riaditeľ je policajtom od roku 1990, posledných takmer 5 rokov pôsobil vo funkcii zástupcu krajského riaditeľa . „Priamy výkon služby mu nikdy nebol cudzí, a tak, ako sa po celú svoju doterajšiu policajnú kariéru na rôznych útvaroch poriadkovej polície snažil vniesť poriadok medzi ľudí, jeho predsavzatím je vniesť pokoj a poriadok aj do chodu krajského riaditeľstva,“ uviedla košická polícia.

S pokorou som prijal túto funkciu a som odhodlaný urobiť všetko pre to, aby nielen zákonnosť, ale i pokojná pracovná atmosféra viedli k dobrým výsledkom práce policajtov a k šíreniu dobrého mena Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Ak bude odmenou spokojnosť občanov, budeme vedieť, že kráčame po tom správnom chodníku, “ povedal novovymenovaný krajský riaditeľ Mulik.

Viac k témam: košická polícia, Personálne zmeny, Policajný prezident
Zdroj: SITA.sk – Policajti v Košickom kraji už majú nového riaditeľa. Priamy výkon služby mu nikdy nebol cudzí, uviedol Solák © SITA Všetky práva vyhradené.