gtag('config', 'UA-130501671-1');

11.6.2024 (SITA.sk) – Hľadáte osviežujúci spôsob, ako zlepšiť svoj pitný režim a zároveň dopriať svojmu telu prírodné výhody ovocia? Už nemusíte hľadať ďalej. Tieto 100% čerstvé a priamo lisované ovocné šťavy prinášajú unikátnu chuť a kvalitu, ktorú si zamilujete. Teraz v novej fľaši!

Rauch Juice Bar je známy svojou vášňou pre čerstvosť. Každý džús je pripravený z čerstvého ovocia, ktoré je starostlivo vyberané, aby zaistilo maximálne chute a nutričné hodnoty. Tieto ovocné šťavy sú priamo lisované, čo znamená, že si zachovávajú všetky vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré sú obsiahnuté v ovocí. Kombinácia vysokej kvality surovín a detailná starostlivosť pri výrobe sa prejavuje v každom dúšku. To vám zaistí nie len skvelé osvieženie, ale taktiež prínos pre vaše zdravie.

Každý hlt je plný autentickej ovocnej chute.

Nech už hľadáte rýchlu dávku energie na ranný nástup do práce, osvieženie počas dňa alebo zdravý nápoj pre deti do školy, tieto ovocné šťavy sú vhodnou a hlavne veľmi praktickou voľbou. Ich široká paleta chutí ponúka jednodruhové i miešané šťavy, ktoré vás osviežia a dodajú vám potrebnú energiu. Ochutnajte klasický alebo červený pomaranč, Pink Dragon s dračím ovocím, mix pomaranč-mango-mrkva alebo Green Glory s uhorkou, kivi a spirulinou. Každá z týchto variácií je pripravená s láskou a starostlivosťou, aby ste si mohli vychutnať tú najlepšiu kvalitu.

Zdravie je pre Rauch Juice Bar na prvom mieste. Preto neobsahujú pridaný cukor ani konzervanty. Toto je ideálna voľba pre tých, ktorí chcú zostať zdraví a zároveň si dopriať chutnú ľahôdku bez zbytočných prísad. Samozrejmosťou je vegan certifikát a šetrný obal, ktorý využíva 100% rePET materiál, čo znamená menej odpadu a menšia záťaž pre životné prostredie.

Rauch Jucie Bar ovocné šťavy sú skvelou voľbou pre každého, kto dbá o svoje zdravie a chce si dopriať niečo chutné a zároveň prospešné. Nájdete ich v chladiacich boxoch vo väčšine predajní potravín po celom Slovensku. Doprajte si zdravie a chuťové potešenie v NOVEJ fľaši!

Viac informácií nájdete na www.rauch.cc

Informačný servis

Viac k témam: ovocné šťavy, Pitný režim, PR, Rauch
Zdroj: SITA.sk – Ako odstrániť nudu z pitného režimu? Objavte svet čerstvosti a chutí! © SITA Všetky práva vyhradené.