gtag('config', 'UA-130501671-1');

21.6.2024 (SITA.sk) – Spoločnosť Siemens Healthineers Slovensko získala ako jedna z prvých na Slovensku prestížny medzinárodný certifikát Great Place To Work®. Ocenenie je založené na spätnej väzbe zamestnancov a odzrkadľuje ich skúsenosti s prácou, pracovným prostredím a kultúrou v spoločnosti. Až 93 % zamestnancov uviedlo, že Siemens Healthineers Slovensko je skvelé miesto na prácu, čo je výrazne nad bežným priemerom tejto medzinárodnej ankety.

Great Place To Work je globálnym lídrom v oblasti skúmania kultúry na pracovisku. Za posledných 30 rokov uskutočnil prieskum medzi viac ako 100 miliónmi zamestnancov na celom svete vo viac ako 10 000 spoločnostiach v 60 krajinách. Vyhodnocuje spokojnosť zamestnancov v kľúčových oblastiach na základe súboru otázok zameraných na vnímanie pracovného prostredia zamestnancami.

Naši zamestnanci vyzdvihli v prieskume najmä férovosť, pocit spolupatričnosti, prijatia a silnú podporu manažmentu. Verím, že práve tieto hodnoty sú kľúčové pri úspešnom plnení náročných pracovných úloh. Naša spoločnosť tvorí prelomové inovácie pre zdravotníctvo, a preto sme veľmi radi, že vieme pre náš tím viac ako 1 000 kolegov v troch pobočkách na Slovensku vytvárať podnetné a príjemné pracovné prostredie,” hovorí Vladimír Šolík, výkonný riaditeľ Siemens Healthineers na Slovensku a dodáva: „Teší ma, že naši zamestnanci vedia oceniť firemnú kultúru a hodnoty Siemens Healthineers, ako aj skvelé pracovné prostredie. Poďakovanie za úspešnú certifikáciu patrí celému tímu Siemens Healthineers Slovensko za to, že spoločne tvoríme prostredie, vďaka ktorému sme úspešným lídrom v oblasti inovatívnych zdravotníckych technológií a digitálnych riešení, ktoré prispievajú aj k zvyšovaniu poskytovania zdravotnej starostlivosti na Slovensku.”

Zamestnanecké výhody a programy

Siemens Healthineers Slovensko poskytuje svojim zamestnancom široké spektrum výhod a programov zameraných na zlepšenie ich pracovného aj osobného života. Patria medzi ne napríklad príspevky pri narodení dieťaťa, odchode na materskú dovolenku, pracovné výročia či spoločné akcie pre deti a rodičov. Zamestnanci majú tiež nárok na pracovné voľno nad rámec dovolenky bez krátenia mzdy počas vopred určených dní, obvykle v trvaní 6 dní ročne.

Medzi ďalšie benefity patrí ponuka v rámci „cafeteria“, zdravotné benefity vrátane 3 Sick Days ročne a preplatenie 100 % mzdy počas 20 dní v prípade práceneschopnosti ročne.

Líder v zdravotníckych technológiách

Siemens Healthineers Slovensko je lídrom v oblasti inovatívnych medicínskych technológií a softvérových riešení na Slovensku, pričom zamestnáva vyše 1 000 zamestnancov v pobočkách v Bratislave, Žiline a Košiciach. Tím vysoko kvalifikovaných odborníkov sa okrem iného zameriava na vývoj špičkových aplikácií pre obrazovú diagnostiku a riadiaci softvér pre medicínske prístroje, čím prispieva k neustálemu zvyšovaniu kvality a spoľahlivosti zdravotníckych produktov nielen na Slovensku, ale na celom svete. Dlhodobé úspechy spoločnosti sú založené na spolupráci, vzájomnej dôvere, rešpekte a najmä na vedomí, že zamestnanci tvoria hodnoty s vyšším poslaním v prospech zdravia a úrovne zdravotnej starostlivosti.

Chcete posunúť svoju kariéru a pridať sa k lídrom v zdravotníckych technológiách na Slovensku? Aktuálny zoznam voľných pracovných pozícií nájdete na tejto stránke.

Informačný servis

Viac k témam: Certifikát, Great Place To Work, PR
Zdroj: SITA.sk – Spoločnosť Siemens Healthineers Slovensko získala certifikát Great Place To Work © SITA Všetky práva vyhradené.