gtag('config', 'UA-130501671-1');

Kingston FURY oznámila nové pamäte Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition. Tento set, inšpirovaný láskou k automobilom a pretekaniu, prináša do vášho počítača zážitok z výkonu ako na závodnej dráhe.

Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition Odštartuje závod s novým a exkluzívnym východiskovým efektom na 12 LED diódach vo vnútri vetrom ošľahanej svetelnej lišty, alebo prežite vzrušenie zo štartových svetiel s niektorým z 18 prispôsobiteľných RGB efektov, ktoré využívajú softvér FURY CTRL a patentovanú technológiu Kingston FURY Infrared Sync Technology.Pamäť Kingston FURY Renegade DDR5 RGB LE je k dispozícii ako 48GB set dvoch modulov DDR5, má Intel XMP 3.0 certifikát a podporu obľúbených výrobcov MB. Bola 100% testovaná na rýchlosť, chránená je doživotnou zárukou a ponúka legendárnu spoľahlivosť značky Kingston.

„Teší nás, že našim zákazníkom môžeme ponúknuť ďalšiu pamäť, ktorá krásne prepája štýl a výkon,“ povedala Iwona Zalewska, obchodná manažérka DRAM spoločnosti Kingston pre región EMEA. „Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition sa vyznačuje novým výrazným prevedením a využíva najnovšie technológie na dosiahnutie agresívnej rýchlosti 8000 MT/s, čím podporuje extrémny potenciál pretaktovania a zároveň minimalizuje výkonnostné obmedzenia.“

špecifikácia:

  • Kapacita: Súprava dvoch modulov s kapacitou 48 GB
  • Rýchlosť: 8000 MT/s
  • Latencia: CL36
  • Napätie: 1,45 V
  • Prevádzková teplota: 0 až 85 °C
  • Rozmery: 133,35 × 45,8 × 8,26 mm