gtag('config', 'UA-130501671-1');

28.6.2024 (SITA.sk) – Spoločnosť Schneider Electric, líder v oblasti digitálnej transformácie riadenia energie a automatizácie, dnes oznámila dostupnosť svojich hráčskych UPS-iek v Európe. Zdroj nepretržitého napájania UPS APC Back-UPS™ Pro Gaming je špecificky určený na zabezpečenie hráčskych zariadení. V tomto roku si zároveň Schneider Electric, materská firma APC, pripomína 40 rokov technológie UPS.

APC Back-UPS™ Pro Gaming je špeciálne navrhnutá s ohľadom na hráčov a streamerov. Riešenie nájde uplatnenie v miestach s nestabilnou elektrickou sieťou a zabezpečuje kvalitné pripojenie hráčov s online svetom.

UPS APC Back-UPS™ Pro Gaming je vybavená záložným napájaním z batérie, dodáva plynulý elektrický prúd, ktorý vyžaduje citlivá elektronika. Zariadenie pomáha chrániť pred nestabilitou napájania, čím tiež predlžuje životnosť herného vybavenia.

UPS APC Back-UPS™ Pro Gaming je tiež vybavená patentovaným reaktorovým kruhom, ktorý je viditeľný z každého uhla a poskytuje informácie o stave zostávajúcej energie batérie, o prepätiach, poklesoch a výpadkoch napájania, a rovnako tak upozorňuje na poruchy elektroinštalácie v budove.

Nepodceňujte riziko

Odborníci odporúčajú používať zdroj nepretržitého napájania (UPS) pri ochrane citlivých zariadení. UPS-ky dokážu ochrániť aj herné zariadenia a poskytujú im čas na uloženie hier a bezpečné vypnutie. Ako ukázal nedávny prieskum spoločnosti Schneider Electric v Českej republike, 75 % domácich hráčov malo problémy s hraním kvôli nestabilnej elektrickej sieti. Najčastejšími problémami boli výkyvy vo výkone herného zariadenia (52 %) a strata neuloženého postupu (45 %). Takmer pätina zaznamenala aj poškodenie hardvéru a 14 % stratilo herné súbory. Necelá štvrtina hráčov neuviedla žiadne problémy súvisiace so stabilitou siete. Napriek tomu iba každý tretí český hráč používa UPS. Ďalších 30 % o jeho kúpe ešte len uvažuje a rovnaký podiel o ňom vôbec neuvažuje. Približne desatina respondentov ani nevie, čo UPS je a ako funguje.

Funkcie APC Back-UPS™ Pro Gaming:

Kruhový indikátor: V situácii záložného napájania z batérie vidí hráč zostávajúcu energiu.
160-stupňový sklon: indikátor je naklonený pod uhlom 160 stupňov, takže informácie sú viditeľné takmer z každej strany.
Funkčné osvetlenie: Keď herná UPS zistí anomáliu v napájaní (prepätie, poklesy alebo poruchy) upozorní hráčov pulzujúcimi svetlami.
Šesť záložných batériových výstupov: Zariadenie je vybavené prepäťovou ochranou a počas výpadku prúdu okamžite napája zapojenú elektroniku, ako Xbox, PlayStation, počítač, televízor alebo router.
Štyri ďalšie prepäťové zásuvky: ochrana pred nebezpečnými prepätiami a „tvrdými vypnutiami“, ktoré môžu trvalo poškodiť zariadenie.
Tri predné porty USB: Na dobíjanie zariadení, ako sú herné slúchadlá a mobilné telefóny.
Vlastný dizajn: K dispozícii sú dve farebné varianty – Arctic (BGM1500) a Midnight (BGM1500B), obe s 12 prispôsobiteľnými RGB LED svetlami, ktoré zodpovedajú hernej zostave používateľa.

Pri investícii do drahého hráčskeho vybavenia je ochrana pripojenia veľmi dôležitá. APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS umožňuje profesionálnym aj rekreačným hráčom zabezpečiť rovnako ochranu, ako aj pripojenie v kľúčových momentoch hry.

Viac informácií o produktoch a ich dostupnosti nájdete na webovej stránke.

Informačný servis

Viac k témam: PR, Schneider Electric, UPS
Zdroj: SITA.sk – Schneider Electric prináša UPS-ky špeciálne určené pre hráčov © SITA Všetky práva vyhradené.