gtag('config', 'UA-130501671-1');

28.6.2024 (SITA.sk) – Najlepšie miesto na bývanie pre mladé rodiny a aktívnych ľudí – presne to sľubuje developerský projekt Ovocné sady v obľúbenej bratislavskej lokalite. Vzorové byty druhej etapy tohto atraktívneho projektu kvalitného bývania sú plne vybavené spotrebičmi dvoch renomovaných značiek: Gorenje a Hisense.

Nový bytový komplex Ovocné sady sa nachádza v obľúbenej bratislavskej štvrti Trnávka v blízkosti Ivanskej cesty. Do slovenskej metropoly prináša cenovo dostupné moderné bývanie s funkčnou architektúrou, kompletnou občianskou vybavenosťou a kvalitnými verejnými priestormi. Prvá časť projektu už je odovzdaná a obývaná, druhá časť sa dokončuje.

„Bytový komplex Ovocné sady je ideálnym miestom pre aktívnych ľudí a mladé rodiny s deťmi, ktoré tu nájdu dostatok príležitostí na šport a relax. Preto sme veľmi radi, že sme mohli spojiť sily a vybaviť vzorový byt špičkovými spotrebičmi Gorenje a Hisense. Klienti sa môžu inšpirovať a zariadiť si rovnakým spôsobom svoju nehnuteľnosť – či už pre vlastné bývanie, alebo ako investíciu,“ vysvetľuje Renáta Benešová, Business Development Manager Hisense Group CZ/SK.

Vzorový byt je plne funkčný. Jednoduchší život v kuchyni ponúknu pokročilé vstavané spotrebiče Gorenje s inteligentnými funkciami, ktoré nadchnú vášnivých kuchárov aj tých, čo radi privítajú pomoc v podobe moderných technológií a automatických funkcií.

Kuchynské centrum pozostáva z elegantnej čiernej multifunkčnej rúry s wifi, flexibilnej indukčnej varnej dosky, plne integrovanej prémiovej umývačky riadu s wifi a zabudovaného odsávača pár. V kúpeľni sa o bielizeň postará tichá parná práčka a sušička rovnakej značky.

A keďže ide o dom najmä pre mladých, nemôže chýbať multimediálne centrum zábavy zosobnené televízormi Hisense: v obývacej izbe je veľký herný QLED televízor a menší smart QLED televízor sa nachádza v izbe.

„Vybavíme ešte druhý, väčší vzorový byt v prémiovejšom dizajne,“ uzatvára Renáta Burešová.

Za projektom Ovocné sady stojí architektonické štúdio GFI a spoločnosť J&T REAL ESTATE, ktorá vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam, rozsahu a kvalite projektov patrí k lídrom na slovenskom trhu. Projekt Ovocné sady ponúka klientom 81 000 m2 kvalitných jedno- až trojizbových bytov, apartmánov a ateliérov za najdostupnejšiu cenu na trhu.

Viac informácií: sk.gorenje.com

Informačný servis

Viac k témam: Gorenje, Hisense, Ovocné sady, PR
Zdroj: SITA.sk – Vzorové byty prestížneho projektu Ovocné sady v Bratislave sú vybavené spotrebičmi Gorenje a Hisense © SITA Všetky práva vyhradené.