gtag('config', 'UA-130501671-1');

Tchibo otvára nový obchod. Jeho sídlo a otváracie hodiny si určujú sami zákazníci. Od tejto chvíle sa dá nakupovať kedykoľvek a kdekoľvek. Pýtate sa, ako je to možné? Jednoducho – Tchibo totiž spustilo novú mobilnú aplikáciu!

Tchibo v mobile

Vďaka aplikácii pre mobilné telefóny sa zákazníkom otvára nový rozmer nakupovania. Stačí jedno kliknutie a celý svet Tchibo máte ako na dlani. Za produktmi už nemusíte nikam cestovať alebo čakať, až sa dostanete k počítaču. Stačí si stiahnuť aplikáciu Tchibo a môžete ihneď nakupovať. Aplikácia je na App Store alebo Google play k dispozícii ZDARMA.

TCHIBO APP_phone screen_SK

Sledujeme kontinuálny nárast dopytu po moderných spôsoboch nakupovania, vrátane toho mobilného. Neustále rastie penetrácia chytrých telefónov a ľudia ho chcú používať. Preto chceme našim zákazníkom vyhovieť aj v tejto oblasti a poskytnúť im unikátny zážitok kedykoľvek a kdekoľvek. Skrátiť si môžu trebárs cestu do práce alebo využiť čas, keď čakajú u lekára. Nakupovať skrátka kedy a kde sa im to hodí,“ povedal marketingový riaditeľ Steffen R. Saemann zo spoločnosti TCHIBO SLOVENSKO spol. s r.o.

Prehľadná aplikácia ponúka nielen možnosť nakupovania, ale je zároveň sprievodcom vo svete Tchibo, ktorého máte nestále pri sebe. Pokiaľ ste majiteľmi TchiboCard, máte v mobile stále k dispozícii aj okamžitý a presný prehľad o stave vášho Tchibo účtu a virtuálnu vernostnú kartu. Máte tiež vždy tie najaktuálnejšie informácie o špeciálnych akciách či zľavách. V aplikácii nájdete aj zoznam všetkých kamenných obchodov a navigácia Vám k nim ukáže tú najrýchlejšiu cestu. Aplikácia tiež obsahuje čítačku QR kódov, vďaka ktorej môžete zoskenovať kód výrobku v katalógu alebo priamo v obchode. Výrobok sa Vám následne zobrazí v telefónu, kde máte možnosť si ho pozrieť, získať doplňujúce informácie a prípadne si ho rovno objednať. Aplikácia zároveň spĺňa aktuálne požiadavky používateľov na jednoduché ovládanie, atraktívny vzhľad, prepracovanú interakciu a možnosť zdielať alebo získavať obsah kedykoľvek a kdekoľvek.

telefon_app_screens_hires_sk3

Štartovacia akcia – doprava zdarma

Ako uvítací darček po stiahnutí aplikácie získate kupón na dopravu zdarma k prvej objednávke. Aplikácia je určená pre chytré telefóny s operačným systémom iOS (iPhone) a Android. Všetky informácie k aplikácii vrátane návodu, ako si ju dokonale užiť a vysvetlení všetkých jej funkcií nájdete na špeciálnej stránke www.tchibovmobile.sk.