gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť OKI predstavila nový rad farebných multifunkčných zariadení formátu A4 s označením MC700. Tlačiarne pre firemné prostredie využívajú otvorenú platformu sXP pre správu a riadenie toku dokumentov. Multifunkciu možno nakonfigurovať a prispôsobiť individuálnym požiadavkám užívateľov.

Riešenia pre firmy

V priebehu posledných dvanástich mesiacov OKI postupne rozširuje ponuku zariadení pre malé a stredné firmy a sledovaním trendov pracuje na posilnení svojej pozície v tomto segmente. S uvedením zariadení radu MC700 implementuje do svojich kancelárskych zariadení riešenie pre správu dokumentov a to prostredníctvom otvorenej platformy sXP, ( skratka pre smart Extendable Platform). Umožňuje prispôsobiť používateľské rozhranie a efektívne integrovať všetky tlačové úlohy do firemných procesov. Multifunkcia obsahuje tiež softvér pre vzdialenú správu, sledovanie tlačových úloh a autentizáciu dokumentov. Priblíži tak document management aj menším a stredným firmám. Elektronický tok dokumentov a ich automatické spracovanie namiesto manuálnej manipulácie je v súčasnosti čoraz vyhľadávanejším riešením pre úspory na čase a prevádzkových nákladoch. Pre firmy a zamestnancov pracujúcich s diskrétnymi informáciami sú k dispozíci i bezpečnostné funkcie. Výstup z tlačiarne možno podmieniť zadaním PIN kódu alebo priložením identifikačnej karty. Dáta možno šifrovať a mazať na disku.

 

Úspora

Rad MC700 tvoria modely MC760, MC770 a MC780, vo variantoch dn (duplex a sieť) a dnf s finišerom pre automatické triedenie a zošívanie dokumentov. Užívateľský komfort zvyšuje farebný dotykový LCD displej a jednoduchý prístup k spotrebného materiálu pri jeho výmene. Tlačová hlava, ako aj skener, je založená na LED technológii a najvyšší model v rade tlačí rýchlosťou 40 stránok za minútu. K hlavným funkciám série patrí obojstranná tlač, skenovanie do rôznych úložísk a možnosť využitia 160GB pamäte. Využívajú veľkokapacitné zásobníky a majú režim úspory tonera. Ak sa pre ne rozhodnete, po registrácii do tridsiatich dní od nákupu získate predĺženú záruku na 3 roky on-site zadarmo.

 

OKI MC700