gtag('config', 'UA-130501671-1');

Samsung predstavil práčku, ktorú možno  ovládať  cez aplikáciu na smartfóne. Doterajšia možnosť jednoduchého monitoringu sa podstatne rozšírila.  Teraz možno  skontrolovať fázu pracieho cyklu,  zistiť čas zostávajúci do konca prania,  spustiť alebo prerušiť pranie. Moderné inteligentné funkcie zároveň zminimalizovali tradičné ovládacie prvky na jeden displej.

Práčka Samsung WW9000 je vybavená funkciou Smart Control, ktorá umožňuje používateľom ovládať a kontrolovať práčku pomocou aplikácie na svojom smartfóne. Kdekoľvek je tak možné skontrolovať fázu pracieho cyklu, spustiť alebo prerušiť pranie alebo zistiť čas zostávajúci do jeho konca. Možnosť komunikácie s práčkou cez smartfón už ponúkajú aj výrobcovia  LG a Heier,  Samsung už používal funkciu SmartCheck.  Doposiaľ však šlo len o jednoduché monitorovanie stavu, nie priame ovládanie. Novinkou je teda možnosť spustiť a zapnúť pranie či sledovať aktuálny cyklus prania.

samsung-ww9000

Vonkajší dizajn práčky WW9000 sleduje minimalistický trend. Dizajnéri odstránili otočný volič a  nádobku na pracie prostriedky a nadbytočné línie nahradil hladký povrch. Na ovládanie slúži 5-palcový farebný dotykový displej.

 

Funkcie

Inteligentné ovládanie ponúka voľbu Most Used pre často využívané pracie cykly a voľbu Favorites pre vlastné kombinácie  z možných volieb nastavení.  Auto Optimal Wash pomocou 4 senzorov, ktoré analyzujú množstvo a stupeň zašpinenia bielizne, potrebné množstvo vody a pracieho prostriedku, nastaví optimálny prací cyklus. Funkcia Auto Dispense automaticky dávkuje správne množstvo pracieho prášku a aviváže.

 

Perie úsporne

Technológia EcoBubble vytvára vzduchové bubliny,  ktoré lepšie rozpúšťajú a aktivujú prací prostriedok. Na pranie tak postačuje nižšia teplota, čo vedie k úspore energie a bielizeň je vypraná šetrnejšie.

SuperHot Mac Game Download

Just Shapes & Beats Game Download

Tichšie

Systém senzorov vibrácií udržiava bubon dobre vyvážený aj pri vysokej rýchlosti odstreďovania. Ďalšiu redukciu hluku a vibrácií  zaisťuje digitálny invertorový motor, ktorý využíva silné magnety pre tichšiu a výkonnejšiu prevádzku. Tým, že obsahuje menej pohyblivých častí, má aj dlhšiu životnosť.

Rýchlo

Pre zjednodušenie nastavovania práčky, má WW9000 k dispozícii šesť prednastavených špeciálnych cyklov. Napríklad voľba Gardening (záhradníčenie) nastaví cyklus pre odstránenie škvŕn od trávy a blata, voľba Cooking & Dining (varenie a stolovanie) zase vyčistí mastné škvrny od jedla. Ďalšie špeciálne cykly sú zamerané na Hygiene Care (hygiena), Active Sports (športy), Active Kids (deti) a Working & Everyday (každodenné bežné pranie).