gtag('config', 'UA-130501671-1');

Každý hráč FPS hier potrebuje myš, ktorá dokáže zvládnuť veľmi rýchle pohyby – a zároveň poskytnúť maximálnu presnosť. Herná myš s  názvom Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra‑Fast FPS Gaming Mouse ponúka neobyčajnú presnosť v odľahčenom a dizajnovo impozantnom prevedení.

Táto myš je vynikajúca na hranie FPS hier, pretože je vybavená exkluzívnou technológiou spoločnosti Logitech na snímanie pohybu Fusion Engine™, ktorá dokáže spoľahlivo sledovať pohyb rýchlosťou viac ako 12 metrov za sekundu, a obsahuje ďalšiu exkluzívnu technológiu spoločnosti Logitech s názvom Delta Zero™ pre dosiahnutie bezkonkurenčnej presnosti. Ďalej sa môže pochváliť ôsmimi programovateľnými tlačidlami, ktorým možno nakonfigurovať akékoľvek funkcie, a má štyri úrovne rozlíšenia DPI, ktoré možno prepínať kedykoľvek počas hry.

Hlavné vlastnosti

Exkluzívna technológia Fusion Engine: Srdcom technológie Fusion Engine myši Hyperion Fury je vstavaný 32-bitový procesor ARM, ktorý umožňuje dosiahnuť spoľahlivé a presné rýchlosti sledovanie pohybu presahujúce rýchlosť 12 metrov za sekundu.
Exkluzívna technológia Delta Zero: Exkluzívna technológia spoločnosti Logitech s názvom Delta Zero zaisťuje myši Hyperion Fury úplne dokonalú presnosť.
Osem programovateľných ovládacích tlačidiel: Na myši Hyperion Fury je osem programovateľných tlačidiel, ktoré je možné ľubovoľne konfigurovať – priradiť im zložité makrá alebo jednotlivé klávesy – pomocou ovládacej aplikácie Logitech Gaming Software. Vašu osobnú konfiguráciu je možné uložiť do vstavanej pamäte myši, aby jej vyvolanie a prístupnosť boli čo najrýchlejšie.
Prepínanie rozlíšenia DPI počas hry: Je možné okamžite prepínať medzi štyrmi nastaveniami rozlíšenia (DPI), takže ho môžete znížiť pre sniperské odstreľovanie, ku ktorému potrebujete dokonalú presnosť na jediný pixel, alebo zvýšiť pre veľmi rýchle manévre, a aj tie budete mať pod maximálne precíznou kontrolou. Ak využijete ovládaciu aplikáciu Logitech Gaming Software, môžete si pridať aj piate nastavenie rozlíšenia DPI a prispôsobiť ďalšie možnosti a funkcie myši podľa vašich predstáv. Vďaka možnosti bleskurýchlo prepínať rozlíšenia od 4000 DPI do 240 DPI vám myš Hyperion Fury poskytuje všestrannosť, ktorá vám pomôže zvládnuť bojový chaos.
Odľahčená, štíhla konštrukcia: Veľmi rýchle pohyby sú možné aj vďaka odľahčeným materiálom a klzákom s nízkym trením, ktoré súčasne ponúkajú čo najpohodlnejší pocit pri ovládaní myši.

A cena?

V oficiálnom oznámení sa uvádza ako odporúčaná cena pre koncového zákazníka 59.99 €, avšak zo skúsenosti vieme, že v mnohých našich obchodoch je možné kúpiť produkty Logitech za výrazne nižšie ako odporúčané ceny. Každopádne ani tých 60 € za profesionálnu hernú myš s danými parametrami nie je vôbec veľa.