gtag('config', 'UA-130501671-1');

Ani po predstavení motocykla Street 750 či správe o projekte Project Livewir,  nedošiel spoločnosti Harley-Davidson ešte dych. Koncom augusta predstavil novú modelovú radu pre rok 2015. Vďaka kombinácii prvotriednej aerodynamiky, vzrušujúceho zvuku a ergonómie predstavuje jazdcom ďalšie možnosti, ako sa stať pánmi ciest.

„Široká modelová rada pre rok 2015 opäť demonštruje náš záväzok dodávať našim zákazníkom to najlepšie. Pri vývoji produktov sa nechávame viesť zákazníkmi a ich námetmi,“ povedal pri predstavení Matt Levatich, Prezident a Chief Operating Officer Harley-Davidson Motor Company. „Spokojnosť našich jazdcov je pre nás to najdôležitejšie a chceme im dať všetko čo im právom patrí.“

K novinkám pre budúci rok patria:

 

Road Glide Special®

Motocykel Road Glide Special je vybavený kapotážou montovanou na rám, ktorá umožňuje prúdenie vzduchu okolo jazdca. Nechýba dvojitý LED svetlomet Daymaker™, prémiový zábavno-informačný systém Boom! Box, vylepšené odpruženie a brzdy Reflex™ prepojené s ABS.

CVO Road Glide Ultra 3

Street Glide® Special

Nový Harley-Davidson Street Glide Special je plne nabitá verzia obľúbeného touringového modelu, navyše vybavená motorom Twin Cam 103™, Boom! Box 6.5GT zábavno-informačným systémom, kapotážou Batwing s deflektorom, dvojitým halogénovým svetlometom, kolesami Enforcer z liateho hliníka a brzdami Reflex ™ prepojenými s ABS.

x  StreetGlide Special 3

Ultra Limited Low

Harley-Davidson ďalej zvyšuje latku všetkých ergonomických vylepšení. Najnižšie sedadlo a najvyššie pohodlie pri jazde možno nájsť práve na tomto prémiovom touringovom motocykli. To všetko v kombinácii so všetkými vylepšeniami, ktoré priniesol PROJEKT RUSHMORE a klasickým štýlom Harley-Davidson.

Ultra Limited Low 3

CVO ™ Street Glide®

Hlavnou pýchou tohto motocykla je jeho nový Boom! Audio systém s výkonom 600 wattov, štyrmi prednými a trojpásmovými reproduktormi vzadu s až šokujúcou hlasitosťou a vo výbornej kvalite. Čerešničkou na torte je možnosť farebného prevedenia v štyroch farebných kombináciách.

CVO Street Glide 2

CVO ™ Road Glide® Ultra

Okrem množstva chrómu a custom laku, ponúka tento super prémiový motocykel aerodynamiku svetovej triedy, luxusné touringové doplnky a výkon motora Screamin’® Eagle Twin-Cooled™ Twin Cam 110™.

 

Nový brzdový systém pre modely Softail®

Nový brzdový systém pre Softail modely prináša lepšiu odozvu a až o 40% nižšiu silu pri brzdení. Predné brzdy majú 4-piestový strmeň s piestami s priemerom 34 a 32 mm, brzdové doštičky z vysoko odolného materiálu a nový  brzdový kotúč s priemerom 300 mm. Strmeň a brzdový valec sú upravené tak, aby dopĺňali dizajn každého modelu.

Modelový rad 2015 Harley-Davidson ponúka svieži štýl v ôsmich nových farbách, vrátane Custom farieb Black Magic a Radioactive Green a nových vločkovitých metalických farieb Hard Candy Custom, Cancun Blue Flake a Quicksilver Flake.