gtag('config', 'UA-130501671-1');

Kúpou dosky ASRock môžete teraz získať bezplatne limitovanú edíciu „Assassin’s Creed Pack“ pre Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms. Akcia platí pre dosky Intel série 8/9, Intel bay Trail-D a AMD FM2+. Pre ich majiteľov je „Assassin’s Creed Pack“ v hodnote 15 USD k dispozícii od 19. novembra zdarma cez ASRock App Shop.

Získajte vzácnu kapucňu, brnenie a zbrane v balíčku „Assassin Creed“

Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms je tímová taktická PC strieľačka. Hráč, v koži elitného bojovníka, sa vyzbrojí najmodernejšími zbraňami a technológiami, aby spolu so svojim tímom ovládol bojisko budúcnosti. V App Shope teraz ASRock ponúka limitovanú edíciu balíčku „Assassin’s Creed Pack“, kde nechýba ikonická kapucňa EV-S1 HOOD AC, ľahký taktický oblek AC T. a tri zbrane FIVE SEVEN AC. Táto limitovaná ponuka je ZDARMA len prvých 2000 majiteľov nových dosiek ASRock.

ASRock App Shop je all-in-one softvérový balík, ktorý vám doručí praktické aplikácie a nástroje. V jednom integrovanom rozhraní nájdete aj exkluzívne nástroje ASRock a podporný softvér. Majiteľom vybraných dosiek ASRock poslúži pre optimalizáciu ich systému a aktualizáciu funkcií ich základných dosiek.

Ďalšie informácie o Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms „Assassin’s Creed Pack“ nájdete na:
http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-phantoms/

Informácie o ASRock App Shope nájdete na:
http://www.asrock.com/microsite/IntelX99/support%20list/support%20list.html