gtag('config', 'UA-130501671-1');

Majiteľov smartfónov poteší nový wifi router. Okrem funkcie cestovného smerovača môže fungovať aj ako adaptér pre Ethernet alebo dokonca dongle náhrada HDMI pre Apple TV a Google Chromecast.
Ste osamelý cestovateľ. Obťažkaný batožinou a unavený z dlhej cesty sa ubytujete v lacnom penzióne. Ležíte na posteli, bezmyšlienkovite prepínate medzi zahraničnými programami a cítite sa ako odpojený. Čelíte jednému z primárnych ľudských strachov – máte strach z neexistencie silného a trvalého WiFi signálu. Vaša jediná spása v takejto situácii je ASRock H2R a fungujúci kábel RJ45 LAN.

router

Na prvý pohľad sa môže ASRock H2R javiť ako zvláštne vyzerajúci herný router G10 do tej istej značky. V skutočnosti ide o šikovnú kombináciu cestovného smerovača, ktorý poskytuje nielen bezdrôtové pripojenie na internet, ale tiež funguje ako adaptér pre ethernet s portom RJ45 LAN. Navyše, ak ho nainštalujete do televízora alebo monitora cez rozhranie HDMI, H2R je schopný robiť mirorring čiže premietanie displeja vášho mobilného prístroja na veľkej obrazovke cez WiFi. Najlepšie zo všetkého je fakt, že H2R je kompatibilný so všetkými druhmi mobilných zariadení, vrátane Apple, Android aj Windows.

casting

Viacúčelový vreckový HDMI 2-in-1 router dongle bude doplnkom k nadchádzajúcemu hernému routeru ASRock G10, ale predávať sa bude tiež samostatne.

Čaro  routera H2R na obrazovke televízora môžete pozrieť na https://youtu.be/YoWrS2lUrhA