gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť Logitech dnes oznámila spoluprácu so spoločnosťou Ubisoft, ktorú chce osláviť uvedenie herného titulu Tom Clancy’s The Division. Logitech sa podieľa na uvedenie akčných balíčkov s plnou verziou hry a vydáva novú verziu apletu Arx Control a špeciálne profily RGB podsvietenia, ktoré fanúšikom hry The Division ponúknu nové zážitky z používania kompatibilných herných klávesníc ihneď pri uvedení hry, ktoré je určené na 8. marca 2016.

Počnúc 8. marcom budú herné klávesnice s úplnými názvami Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, Logitech® G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming Keyboard a Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard súčasťou akčných balíčkov spolu s plnou verziou hry.

Všetky klávesnice sú osadené mechanickými spínačmi Romer-G™, ktoré vyvinula exkluzívne spoločnosť Logitech a ktoré zachytia stlačenie kláves až o 25 percent rýchlejšie, než dokážu konkurenčné mechanické spínače. Klávesnice majú navyše inteligentné RGB podsvietenie tlačidiel, takže si môžete vybrať a prispôsobiť farbu podsvietenia každej jednotlivej klávesy – vyberať môžete z palety farieb s 16,8 miliónom farebných odtieňov prostredníctvom obslužnej aplikácie Logitech Gaming Software (LGS). Môžete si tiež vybranými farbami zvýrazniť určité tlačidlá, aby ste mali lepší prehľad o príkazoch, alebo si môžete upraviť farby tak, aby ladili s vašou hernou zostavou a môžete si vytvárať vlastné profily pre rôzne hry.

Klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum a Logitech G910 Orion Spark majú naviac dokovací slot Logitech G Arx Control. Podporuje väčšinu mobilných telefónov s operačnými systémami iOS® a Android™ a poskytuje ľahký prístup k aplikácii Logitech G Arx app, ktorá na vašom mobilnom zariadení zobrazuje širokú škálu doplnkových informácií z danej hry.

Očakáva sa, že klávesnice Logitech G410 Atlas Spectrum, Logitech G810 Orion Spectrum a Logitech G910 Orion Spark v akčných balíčkoch s hrou budú v Európe k dispozícii od 8. marca za odporúčané maloobchodné ceny, ktoré sú v danom poradí 159 €, 189 € a 199 €. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese gaming.logitech.com.

Hra Tom Clancy’s The Division sa odohráva niekoľko týždňov po tom, čo v New Yorku na Čierny piatok vypukla devastujúce pandémia. Jedna po druhej kolabujú základné služby a behom pár dní sa spoločnosť zrúti do chaosu. Pre záchranu je aktivovaná „The Division“ – samostatná jednotka taktických agentov, ktorí vedú zdanlivo obyčajné životy. V tejto strhujúcej akčnej otvorenej hre typu RPG, ktorej sa online môžu zúčastniť hráči z celého sveta, objavujte nepriateľské a dynamické prostredie, kde veľmi záleží na skúmaní a pokroku jednotlivých hráčov. Spojte sa s inými hráčmi, aby ste boli schopní pátrať po zdrojoch vírusu a vytrhli mesto zo všadeprítomného zmätku. Ďalšie informácie o hre môžete získať na adrese www.thedivisiongame.com