gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spotrebitelia a nezávislí experti z oblasti marketingu, komunikácie a reklamy rozhodli. Medzinárodny program Superbrands s viac ako 20-ročnou históriou rozdal ocenenia slovenským firmám a producentom. Prestížne tituly sa u nás udeľujú od roku 2013.

Už štvrtý rok za sebou potvrdila svoje prvenstvo spoločnosť McCain. Výrobca mrazených zemiakov a líder v svojom segmente získal v tomto ročníku súťaže dve ocenenia súčasne – Slovak Superbrands Award 2016 a Slovak Business Superbrands Award 2016.

O víťazstve v kategórii Business to Consumers rozhodli výsledky verejného prieskumu realizovaného agentúrou GfK. Prvé miesto v kategórii Business to Business ocenenia Slovak Business Superbrands Award získal McCain na základe výskumu realizovaného agentúrou Bisnode.

„Oba tituly si veľmi vážime a skutočnosť, že sme ocenení už štvrtý rok po sebe, je pre nás veľkou odmenou od našich spotrebiteľov, gastronomických odborníkov, obchodných partnerov a odbornej verejnosti. Kým prvé ocenenie zo strany spotrebiteľov potvrdzuje povedomie o značke, inovácie a prestíž, druhé ocenenie potvrdzuje postavenie v rámci podnikateľského prostredia, kde pomáhame gastronomickým spoločnostiam efektívnejšie viesť ich biznis,“ hovorí Mária Kakašová, Country Manager McCain na Slovensku. „Je to pre nás obrovskou motiváciou a hnacou silou prinášať na trh stále len to najlepšie,“ dopĺňa.

Superbrands logo

Medzinárodný program Superbrands vznikol pred viac ako dvadsiatimi rokmi vo Veľkej Británii. Vytvorili ho marketingoví a komunikační odborníci a stal sa najuznávanejšou nezávislou globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek. Titul Superbrands je znakom špeciálneho postavenia a uznania vynikajúcej pozície značky na lokálnom trhu. Pečať Superbrands získajú len značky s výnimočnou povesťou – zákazníci si s nimi vždy spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah. Cena Superbrands Award je uznávaná ako špeciálne ocenenie, ktoré na základe jednotných kritérií a metód každoročne oceňuje najlepšie z najlepších značiek v takmer 90 krajinách na piatich kontinentoch. Na Slovensku sú tieto prestížne tituly udeľované od roku 2013. Od roku 2014 sú značky vyhodnocované nielen v kategórii spotrebiteľských ale aj v oblasti business (B2B) značiek. Zatiaľ čo prvé z nich sú verejne známe a spotrebitelia sa s nimi stretávajú deň čo deň v maloobchodnom sektore, business značky sú dôležitými hráčmi v špecializovaných odvetviach priemyslu, poľnohospodárstva a obchodu. Spotrebiteľské a business Superbrands daného roka predstavujú absolútnu špičku medzi konkurenciou.

McCain Foods Ltd je rodinný podnik založený v roku 1956 v Kanade so zastúpením v 160 krajinách sveta. Jeho produkty boli na Slovensku ocenené pečaťou a diplomom Zdravo a chutne.sk