gtag('config', 'UA-130501671-1');

Dôkladné odlíčenie je zvlášť dôležité v horúcich letných dňoch, umožní pleti aby mohla riadne dýchať. Praktickým riešením pri odličovaní na cestách sú navlhčené tampóny. Pripravené v efektívnom balení vám nahradia odličovadlá a ušetria miesto v kufri.

Uzatvárateľná dóza pomestí tridsať odličovacích vatových tampónov napustených pleťovým tonikom, ktoré veľmi jemne, ale dôkladne čistí pleť. Tonikum kombinuje odličovaciu vodu a pleťové mlieko. Neobsahuje alkohol, takže tampóny sú vhodné aj pre odličovanie citlivých očí. V špeciálnom balení tampóny nevysychajú a sú tak pripravené na okamžité použitie.

Výhodou odličovacích tampónov Bel Lotion Pads je, že si dokážu poradiť aj s dobre držiacimi vodeodolnými riasenkami. Ocenia ich dámy zvlášť v lete, pri pobyte pri vode. Na výber sú dva varianty – Bel Lotion Pads s aloe vera alebo s morskými minerálmi. Aloe vera je známe svojimi blahodarnými a liečivými účinkami, morské minerály sú zas príjemne osviežujúce a vitalizujúce.

Na rovnakom princípe fungujú i vatové tampóny Bel Premium – ideálne pre rýchle a šetrné odlakovanie nechtov. Sú napustené odlakovačom s vitamínom E, ktorý zabraňuje vysúšaniu okolia nechtu a majú príjemnú citrusovú vôňu.