gtag('config', 'UA-130501671-1');

IP interkom 2N® Helios IP Solo je vhodnou voľbou pre súkromné rezidencie alebo menšie firmy a kancelárie. Kompaktná jednotka prináša to najlepšie z technológií osvedčeného interkomu 2N® Helios IP Verso v dizajnovom rámčeku s jedným tlačidlom.Spoločnosť 2N, popredný svetový výrobca IP interkomov, práve rozširuje svoje portfólio dverných komunikátorov o doposiaľ najkompaktnejší model 2N® Helios IP Solo. Jednotka disponuje známou technológiou z osvedčeného modelu 2N® Helios IP Verso, tj. kvalitný a elegantná rámček, vynikajúce audio, HD kamera s profesionálnym nočným videním a pokročilými možnosťami integrácie.

Komunikátor 2N® Helios IP Solo, rovnako ako aj ostatné produkty z radu 2N Helios interkomov s kamerou, ponúka možnosť prepojenia s cloudovou službou 2N® Mobile Video. Vďaka nej môže dverný komunikátor volať priamo na mobilný telefón či tablet majiteľa, ktorý tak získa prehľad o dianí pred domom aj keď bude s rodinou na dovolenke alebo bude práve v práci. Služba navyše umožňuje kedykoľvek skontrolovať priestor pred domom a presvedčiť sa tak, že je všetko v poriadku. Hovor z interkomu je možné prijať aj na vnútorných odpovedacích jednotkách 2N® Indoor Touch v dome alebo v IP video-telefóne v kancelárii. Interkom možno prepojiť aj s existujúcim kamerovým systémom, a pokryť tak všetky slepé miesta. Otvorené API rozhranie je základom toho, aby sa interkom stal súčasťou inteligentnej domácnosti a umožnil tak napríklad prijímať hovor pomocou televízoru alebo mohol ovládať osvetlenie pri príchode návštevy.

Interkom 2N® Helios IP Solo nie je modulárny a preto nie je možné k nemu pripojiť rozširujúce moduly tak, ako u produktu 2N® Helios IP Verso. Vhodnou voľbou je preto najmä pre súkromné rezidencie alebo menšie firmy a kancelárske budovy s recepciou, kde je potrebné len jedno tlačidlo a hlavnou požiadavkou sú okrem vysokej kvality aj kompaktné rozmery a reprezentatívny vzhľad. Elegantný dizajn, podčiarknutý kvalitným zinkovým rámčekom, je k dispozícii v striebornej alebo čiernej farbe a v dvoch variáciách pre povrchovú i zápustnú inštaláciu. Rámček pre inštaláciu do steny sa dodáva samostatne.

Detailné informácie o produkte nájdete na adrese: https://www.2n.cz/cs_CZ/o-2n/novinky-a-akce/2n-helios-ip-solo-nas-nejnovejsi-prirustek