gtag('config', 'UA-130501671-1');

Logitech predstavuje svoj prvý inovovaný trackball po takmer desiatich rokoch. Model MX ERGO teraz ponúka komfort prispôsobený potrebám používateľov vďaka jedinečnej možnosti nastavenia náklonu, presného sledovania pohybu a možnosti pripojenia k viacerým zariadeniam súčasne pre všetkých, čo majú radi trackbally, a pre tých, ktorí hľadajú alternatívy k myšiam a touchpadom.

Oproti štandardným myšia je pri používaní trackballu MX ERGO svalové napätie v ruke nižšie až o 20%. Pomocou nastaviteľného pántu môžete zväčšiť uhol náklonu od 0 do 20 stupňov, čo zlepšuje polohu zápästia a jeho vybočenia. Starostlivo navrhnutý tvarov poskytne vašej ruke plnú oporu pre dlaň i prsty, zatiaľ čo mäkko pogumovaný povrch zaistí pevný a pohodlný úchop aj pri dlhých hodinách práce.

Trackball MX ERGO ponúka najmodernejšiu technológiu sledovania pohybu umožňujúcu rýchlejšiu a presnejšiu navigáciu s možnosťou stlačením tlačidla okamžite prepnúť medzi rýchlym alebo precíznym pohybom kurzoru a použiť tak optimálne ovládanie v danej situácii. Pokiaľ je aktivovaný režim precízneho pohybu, rozsvieti sa pre ľahšiu orientáciu v spôsobe správania trackballu LED kontrolka. Trackball Logitech MX ERGO je vybavený dobíjacou batériou, ktorá pri plnom nabití a podľa spôsobu používania vydrží až štyri mesiace, no ak zistíte, že ste ju zabudli dobiť, stačí vám len jedna minúta nabíjania a budete mať dostatok energie na celý deň práce.