gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť Kingston Digital Inc., dcérska spoločnosť Kingston Technology Company Inc., najväčšieho nezávislého výrobcu pamäťových produktov na svete, dnes oznámila pridanie novej karty s kapacitou 256 GB do svojho radu microSD Canvas React. S novou kapacitou teraz majú zákazníci možnosť si vybrať podľa svojich potrieb z kompletného rozsahu od 32 GB až do 256 GB.

MicroSD karty spoločnosti Kingston sú navrhnuté tak, aby poskytovali stabilný výkon pri nepretržitom fotení alebo natáčaní aj 4K videa. Dávajú používateľom istotu, že nebudú mať problémy s dostatkom pamäte vo svojich zariadeniach. Karty v tejto sérii sú navrhnuté s ohľadom na rýchlosť, kapacitu a odolnosť aj v najextrémnejších podmienkach. Trieda Class 10 UHS-I U3 zabezpečuje rýchlosť čítania až 100 MB/s a ​​zápisu až 80 MB/s, a tak majú používatelia slobodu pri zachytávaní svojich dobrodružstiev vo FullHD alebo aj 4K so zrkadlovkou, kompaktom, či lepšími telefónmi. Okrem vyššej kapacity majú nové karty Canvas React hodnotenie Video Speed ​​Class 30 (V30) a A1 App Performance Rating. Tieto nové vylepšenia tak prinesú dostatok miesta nielen pre fotografie s vysokým rozlíšením a 4K video, ale aj pre graficky náročné multimédiá používané v gamingu a mobilných aplikáciách.

Pamäťové flash karty Canvas majú doživotnú záruku a vyznačujú sa vyhlásenou spoľahlivosťou značky Kingston. Samozrejmosťou je aj bezplatná technická podpora. Podrobnejšie informácie môžete získať na adrese www.kingston.com.

Poznámka:
Rýchlosť sa môže líšiť v závislosti od hardvéru používateľa, softvér a použitia. Časť z kapacity uvedenej flash pamäte slúži pre formátovanie a ostatné funkcie, nie je tak k dispozícii na ukladanie dát. Preto je skutočne dostupná veľkosť úložiska o trochu menšia, než je uvedené na produktoch. Viac informácií nájdete na stránke Kingston vo Flash Guide na adrese kingston.com/flashguide.

 

Súvisiace príspevky