gtag('config', 'UA-130501671-1');

Pure F9 je nový tyčový vysávač oslobodený od kábla. Využíva technológiu výkonnej batérie a inovatívne dizajnové riešenia. Vysávanie má byť jednoducho príjemné, výkonné a štýlové.

„Ide o bezkáblový vysávač, ktorý sa nedopustí žiadnej chyby a zároveň je naozaj výkonný. Môžete ho využívať na všetky typy povrchov, od podláh až po záclony. Povysáva celý dom, zdola až nahor, a to všetko na jedno nabitie,“ uviedla pri predstavení slovenským novinárom Ola Nilsson, šéfka divízie domácich spotrebičov v spoločnosti Electrolux.

Tyčový vysavač je vybavený akumulátorom, ktorý sa dobíja v nabíjacej stanici. Potom sa môže slobodne pohybovať po domácnosti až 60-minút. Podáva výkon ako klasický vysávač pripojený na sieť aj vďaka 5-krokovej cyklónovej technológii.  S filtrom Allergy Plus zachytáva prach a zvieracie chlpy s viac ako 98,6 % účinnosťou, hodí sa tak aj do domácností alergikov.

K pracovnému pohodliu prispieva pokročilá elektronika, ktorá optimalizuje prúdenie vzduchu podľa aktuálneho typu povrchu. Vysávač teda dokáže rozpoznať či vysáva koberec alebo tvrdú podlahu a podľa toho automaticky prispôsobí sací výkon. K dokonalej čistote má prispieť aj LED osvetlenie, aby oku neunikla žiadna smietka. Nečistoty sa ukladajú do 0,7 litrovej nádoby a maximálna hlučnosť je len 82 dB, takže sa nemusíte obávať, že by ste rušili siestu susedov.

Medzi najdôležitejšie vychytávky patrí mechanizmus, ktorý umožňuje flexibilne posúvať polohu hlavnej jednotky tak, aby spolu s výsuvnou hadicou umožnila ľahký prístup pod nábytok alebo iné, ťažšie dostupné miesta. Dizajn v rámci ergonómie umožňuje aj nastaviť vysávač presne na požadovanú výšku, aby sadol do ruky ľuďom vyššej aj nižšej postavy.