gtag('config', 'UA-130501671-1');

BRATISLAVA 12. júna (WebNoviny.sk) – Andrej Kiska je stále prezidentom Slovenskej republiky, nikdy sa nezúčastnil na žiadnej straníckej tlačovej konferencii a považuje to za nevhodné.

Reakcia prezidenta Kisku

Kiska tým reaguje na ponuku zúčastniť sa na tlačovej besede mimoparlamentných strán Progresívne Slovensko a Spolu – občianska demokracia. Reakciu agentúre SITA poskytol hovorca prezidenta Roman Krpelan.

„Ani nové politické strany určite nechcú, aby sa ktorýkoľvek prezident v budúcnosti zúčastňoval na straníckych tlačových konferenciách,“ dodal Krpelan.

Úspešné ukončenie rokovaní

Progresívne Slovensko a Spolu – občianska demokracia majú v piatok spoločnú tlačovú besedu, ktorej téma je „Úspešné ukončenie rokovaní PS a Spolu o spolupráci pred parlamentnými voľbami. Našou zodpovednosťou je spolupracovať, lebo len tak budeme schopní vyhrať voľby pred Smerom a zostaviť novú vládu, ktorá prinesie zmenu“.

Ako v pozvánke dodal riaditeľ komunikácie PS Ľubomír Ondrejkovič, v tomto snažení počítajú aj so spoluprácou s Kiskom. „Vnímame ho ako najbližšieho partnera, a preto sme ho na túto tlačovú konferenciu pozvali s možnosťou na nej vystúpiť,“ uviedol.

Viac k témam: prezident Slovenskej republiky, Progresívne Slovensko, SPOLU – občianska demokracia
Zdroj: Webnoviny.sk – Prezident Kiska sa odmietol zúčastniť na tlačovke strán Progresívne Slovensko a Spolu © SITA Všetky práva vyhradené.