gtag('config', 'UA-130501671-1');

2.7.2019 (Webnoviny.sk) – Šestnásťročný mladík demoloval spätné zrkadlá na autách v bratislavskej mestskej časti Dúbravka. Hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) na základe popisu svedkov v nedeľu 30. júna krátko po polnoci zadržala 16-ročného Imricha z Bratislavy.

Informovala o tom bratislavská krajská polícia na svojej facebookovej stránke. Vyšetrovateľ voči nemu vzniesol obvinenie zo zločinu poškodzovania cudzej veci spáchaného závažnejším spôsobom.

Ako polícia píše na Facebooku, obvinený krátko po polnoci poškodil spätné zrkadlá na troch motorových vozidlách – Škoda Superb, Škoda Octavia a Opel Corsa, ktoré parkovali na uliciach Bilíková a kpt. Rašu v Dúbravke.

Poškodením a znefunkčnením zrkadiel na vozidlách spôsobil škodu vo výške 1 200 eur. Bezprostredne po skutku chcel páchateľ utiecť, ale hliadka PMJ ho na základe opisu zadržala v blízkosti Bilíkovej ulice. Následne ho odviezli na príslušné policajné oddelenie.

Viac k témam: tínedžer
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Tínedžer Imrich skončil v rukách polície, v Dúbravke demoloval spätné zrkadlá na autách © SITA Všetky práva vyhradené.