gtag('config', 'UA-130501671-1');

6.7.2019 (Webnoviny.sk) – Britský princ Harry a jeho manželka Meghan pokrstia syna Archieho v sobotu 6. júla. Slávnosť sa bude konať v súkromnej kaplnke kráľovnej Alžbety II. na hrade Windsor. Rodičia sa tak rozhodli, pretože „chcú súkromné a tiché miesto s výnimočným prepojením s Jej veličenstvom“.

Mená krstných rodičov ich syna Archieho neprezradia. Buckinghamský palác potvrdil, že krstní rodičia si neželajú, aby zverejnili ich mená. Kritici tvrdia, že takého udalosti by mali byť verejné, no manželia opakovane signalizujú, že majú právo na súkromie.

Americkému magazínu People to potvrdil nemenovaný zástupca kráľovskej rodiny, ktorý zároveň uviedol, že na krste sa zúčastní približne 25 blízkych rodinných príslušníkov a priateľov. Fotografie by mali zverejniť v nedeľu.

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sa zosobášili 19. mája 2018 v Kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor. Tento rok 6. mája privítali na svete syna Archieho Harrisona.

Viac k témam: Buckinghamský palác
Zdroj: Webnoviny.sk – Princ Harry s manželkou Meghan pokrstia syna Archieho, mená krstných rodičov nechceli prezradiť © SITA Všetky práva vyhradené.