gtag('config', 'UA-130501671-1');

29.7.2019 (Webnoviny.sk) – Vodič odmietol zastaviť, namieril si to rovno na policajtov. Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, v sobotu krátko pred 21:30 policajti chceli zastaviť auto so seneckou poznávacou značkou, ktoré išlo po Saratovskej ulici v Bratislave vysokou rýchlosťou a v ľavom jazdnom pruhu.

Vodič však pokračoval v jazde a nasmeroval vozidlo na policajta, ktorý mu dával znamenie na zastavenie. Keď ho zastavila ďalšia policajná hliadka, zistili, že vodič nie je držiteľom vodičského oprávnenia a má doživotný zákaz činnosti viesť motorové vozidlá. V dychu mu namerali 0,93 mg/l alkoholu, čo je 1,94 promile.

„Policajný zbor v Bratislave IV už vzniesol voči 34-ročnému Michalovi K. z Bratislavy obvinenie zo zločinu útoku na verejného činiteľa a z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky v súbehu s prečinom marenia výkonu úradného rozhodnutia,“ uviedla Slamková a dodala, že prípadom sa naďalej zaoberajú.

Viac k témam: alkohol za volantom
Zdroj: Webnoviny.sk – Opitý šofér bez vodičáku odmietol zastaviť a autom to namieril rovno na policajtov © SITA Všetky práva vyhradené.