gtag('config', 'UA-130501671-1');

Last minute alebo first moment zájazdy sú dnes už úplne bežné. Najväčším lákadlom sú pritom nižšie ceny.  Vďaka takýmto špeciálnym ponukám máte možnosť navštíviť  obľúbené destinácie ako Rhodos, Cyprus, Kanárske ostrovy alebo Egypt za výhodnejšie ceny.

Dovolenka na poslednú chvíľu

Last minute dovolenky sú v podstate zájazdy, ktoré sa dopredávajú. Ponuka teda závisí od toho, aké termíny a destinácie sa nevypredali v skorších termínoch. Počas sezóny býva ponuka pomerne bohatá a nemusíte sa obávať, že by ste si nenašli vhodnú dovolenku.

Ak si môžete odísť na dovolenku kedykoľvek, stačí sledovať ponuku a zakúpiť si zájazd, ktorý vás zaujme, zbaliť sa a odísť. V prípade, že máte termín dovolenky pevne daný, určite sa niečo nájde, ale možno to nebude presne vo vašej vysnívanej destinácii.

Samozrejme, pri last minute zohráva dôležitú úlohu aj cena. Týždenný letecký zájazd s all inclusive v obľúbených destináciách ako je ostrov Rhodos, Korfu, Dalmácia, Istria či Tunisko vás budú stáť niekoľko stoviek. Vždy si ale preverte, čo všetko cena zájazdu zahŕňa a čo si budete musieť ešte priplatiť.  Pritom ale stále platí, že luxusnú dovolenku môžete získať za viac ako príjemnú cenu.

 

Ako sa zbaliť na last minute dovolenku

Zájazdy last minute sa kupujú s predstihom niekoľkých dní až 2-3 týždňov.  Máte teda čas na to, aby ste si všetko zariadili, dokúpili a pobalili potrebné veci. Tých pár dní však niekedy ubehne veľmi rýchlo a vy sa balíte na poslednú chvíľu. K tým najnutnejším veciam, ktoré by ste rozhodne zabudnúť nemali, určite patria doklady, hotovosť, platobná karta, nabíjačka, lieky, potreby pre osobnú hygienu, plavky, opaľovací krém, osuška, pokrývka hlavy, slnečné okuliare a samozrejme oblečenie. Pri mori ho veľa nepotrebujete, ale myslite aj na to, že sa počasie môže pokaziť a k letným veciam si zbaľte aj tričko s dlhým rukávom, mikinu a nohavice.