gtag('config', 'UA-130501671-1');

24.9.2019 (Webnoviny.sk) – Počasie sa od stredy zhorší a bude sa ochladzovať. Podľa portálu iMeteo.sk by sa počasie na našom území malo meniť už v nasledujúcich hodinách a od stredy bude vlhkejší vzduch.

„Na našom území pribudne pomerne veľká oblačnosť s početnými prehánkami alebo s občasným dažďom,“ informuje portál. Nasledujúce dni nás tak čaká premenlivé, jesenné počasie.

Ako ďalej informuje spomínaný portál, v priebehu stredy budú zrážky najmä vo východnej polovici územia. Ďalšie zrážky sa nad naše územie nasunú v noci zo stredy na štvrtok. Nasledujúce dni treba počítať aj s postupným ochladzovaním.

Podľa Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) bude nočná teplota v stredu 9 až 14, na severe 4 až 9 stupňov Celzia. Denná teplota sa bude pohybovať od 15 do 20, na juhozápade do 23 stupňov Celzia. Fúkať bude slabý, cez deň miestami mierny juhozápadný vietor do 20 km/h.

Viac k témam: počasie, predpoveď počasia
Zdroj: Webnoviny.sk – Počasie na Slovensku sa od stredy zhorší, vzduch bude vlhkejší a ochladí sa © SITA Všetky práva vyhradené.