gtag('config', 'UA-130501671-1');

1.10.2019 (Webnoviny.sk) – Spoločnosť EcoTank podpísala kontrakt o spolupráci s firmou TSG Services and Solutions. Týka sa výhradnej distribúcie zariadenia EcoTank pre siete čerpacích staníc a servisných miest vo Švajčiarsku. Informovala o tom spoločnosť EcoTank.

TSG Group je dodávateľ zariadení a služieb pre viac ako 40-tisíc čerpacích staníc a ropných spoločností v Európe a Afrike. TSG zabezpečuje kompletný balík, a to od benzínových čerpadiel, platobných terminálov, príslušenstva k médiám a systémov na meranie obsahu nádrže až po kompletné riešenia AdBlue.

EcoTank je zariadenie na dopĺňanie kvapaliny do ostrekovačov pochádzajúce z dielne slovenských vynálezcov Juraja Saktora a Richarda Vámoša.

Využívaním tohto zariadenia sa limituje používanie plastových obalov a šetrí sa životné prostredie. EcoTank s.r.o. je súčasťou skupiny Datapac.

Viac k témam: EcoTank
Zdroj: Webnoviny.sk – Slovenské EcoTank zariadenie bude dodávať výhradne pre siete čerpacích staníc a servisných miest vo Švajčiarsku © SITA Všetky práva vyhradené.