gtag('config', 'UA-130501671-1');

8.10.2019 (Webnoviny.sk) – V záhradkárskej oblasti Žabí majer v treťom bratislavskom okrese sa v pondelok popoludní strieľalo. Podľa doterajších informácií tam 35-ročný muž postrelil psa a následne sa so zbraňou v ruke vyhrážal jeho majiteľke.

Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, policajti našli muža v záhradnom prístrešku, z ktorého vyšiel so strelnou zbraňou v ruke. Na výzvu policajtov zbraň pustil.

Z prístrešku následne vyšla 29-ročná žena, ktorá na policajtov namierila ďalšiu strelnú zbraň. Žena na výzvu policajtov, aby zbraň odhodila nereagovala, preto boli policajti nútení použiť varovný výstrel do vzduchu, čo zabralo a žena zbraň pustila.

Obe osoby odviezli na policajné oddelenie, pričom ženu prepustili na slobodu a vyvodenie trestno-právnej zodpovednosti voči nej bude predmetom vyšetrovania. Druhý z dvojice, 35-ročný Michal B., bol obvinený z trestného činu nebezpečného vyhrážania.

Viac k témam: streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Foto: Michal postrelil psa a vyhrážal sa majiteľke, žena potom na policajtov namierila zbraň © SITA Všetky práva vyhradené.