gtag('config', 'UA-130501671-1');

Firemné SSD disky radu DC500 spoločnosti Kingston Digital Europe Co LLP získali certifikát VMware Ready. Toto označenie znamená, že disky Kingston DC500R a DC500M dosiahli po dôkladnom overovaní najvyššieho stupňa kompatibility s produktmi spoločnosti VMware a podporujú ich prevádzkové prostredie na platformách VMware VSAN a vSphere.

Inštalácia diskov DC500R a DC500 na serveroch v prostrediach s VSAN a vSphere zaručuje vynikajúcu kvalitu služieb (QoS) u všetkých typov aplikácií, vrátane virtualizácie. Pri vývoji SSD diskov pre dátové centrá sa pre testovanie QoS využíva špeciálnych skriptov vytvorených spoločností Kingston, ktoré merajú rýchlosť vykonávania IO operácií (IOPS) a latenciu pri rôznych veľkostiach blokov dát a dĺžkach fronty požiadaviek. Na základe týchto testov sa potom funkcia diskov optimalizujú s ohľadom na prísne kritériá pre konzistenciu parametrov. Modely DC500R a DC500 boli navrhnuté tak, aby mali nízku latenciu s konzistenciou 99,9999%, vysokú priepustnosť a predvídateľnú rýchlosť vykonávania IO operácií.

Program VMware Ready je súčasťou partnerského programu Technology Alliance Partner (TAP), ktorý zákazníkom uľahčuje nájdenie partnerských produktov certifikovaných pre prácu s cloudovou infraštruktúrou VMware. Použitie overených produktov a riešení prispieva k obmedzeniu projektových rizík a dosiahnutie úspor nákladov oproti proprietárnym riešeniam. Program VMware TAP združuje tisícky členov z celého sveta, vrátane špičkových technologických partnerov so spoločným záväzkom ponúkať najlepšie expertízu a prevádzkové riešenie každého osobitného požiadavky zákazníka.

SSD disky Kingston radu DC500 možno vyhľadať v online prehľade na stránkach VMware Solution Exchange (VSX) tu. VMware Solution Exchange je on-line marketingový priestor, kde môžu partneri a vývojári spoločnosti VMware publikovať na stiahnutie rozsiahly marketingový obsah a softvér pre svojich zákazníkov.