gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť D-Link, globálny dodávateľ sieťových riešení, predstavuje svoju prepracovanú aplikáciu mydlink. Nová verzia aplikácie mydlink je doplnená o funkcie, ktoré rozširujú jej možnosti a ponúkajú používateľom ešte intuitívnejšie rozhranie, aby mohli kedykoľvek a odkiaľkoľvek ľahko a bezpečne ovládať a monitorovať svoju smart domácnosť.

Aplikácia mydlink teraz podporuje chytré nastavovanie Bluetooth pre rýchle sprevádzkovanie bezpečnostných kamier. Úplne nová funkcia Scenes umožňuje ovládať a automatizovať v ľubovoľnom čase činnosť niekoľkých prepojených zariadení.

D-Link tiež ohlásil niekoľko ďalších nových funkcií, ktoré rozširujú možnosti využitia aplikácie. Medzi ne patrí aj zdokonalený harmonogram prevádzky zariadení, automatizácia ovládania alebo ochrana súkromia. Užitočná je tiež vylepšená časová os udalostí, ktorá umožňuje ľahko a rýchlo zistiť, kedy sa niečo stalo a prehrať súvisiace videá.

„Pri všetkom, čo robíme, myslíme predovšetkým na zákazníkov, čoho dôkazom je aj ďalší vývoj našej aplikácie mydlink. Preto venujeme neustále zvláštnu pozornosť spätnej väzbe, ktorú dostávame, a najmä požiadavkám týkajúcich sa nových funkcií a vylepšení ochrany súkromia, ktoré naši zákazníci potrebujú,“ povedal Kevin Wen, prezident D-Link Europe.

Aplikácia mydlink je určená na ovládanie a monitorovanie chytrých domácich zariadení radu mydlink – bezpečnostných kamier, chytrých zásuviek alebo senzorov – priamo zo smartfónov alebo tabletov. Portfólio mydlink ponúka túto robustnú, bezpečnú a vysoko škálovateľnú technológiu už viac ako desať rokov a slúži už vyše šiestim miliónom registrovaných používateľov. Platforma je hostovaná v piatich regionálnych dátových centrách na celom svete, aby sa zabezpečilo dodržiavanie príslušných predpisov o ochrane súkromia a osobných údajov v jednotlivých krajinách.

Aplikácia mydlink je kompatibilná so službami Google Assistant a Amazon Alexa a je k dispozícii zadarmo na stiahnutie pre iOS a Android. Ak sa chcete zoznámiť s vylepšenou aplikáciou mydlink a jej novými funkciami, navštívte stránky https://dlink.to/newmydlink