gtag('config', 'UA-130501671-1');

Rolety sú vynikajúcou alternatívou k závesom, pretože si nevyžadujú osobitnú starostlivosť, chránia miestnosť pred jasným slnečným žiarením a očami cudzincov. A ak sa predtým považovali čisto za kancelársku možnosť, teraz sú žalúzie jednou z najpopulárnejších možností tienenia svetla v domácnosti.

Poďte sa spolu s nami pozrieť na výhody, ktoré vám v horúcom lete plnom slnečných dní táto tieniaca technika prinesie.

Postarajú sa o príjemnú atmosféru v interiéri

Leto plné slnka a hrejivých lúčov si plnými dúškami užívame najlepšie na pláži pri vode. Doma v interiéri už nie je ich silné žiarenie tak žiaduce. Pohybovať sa po dome v slnečných okuliaroch a klobúku však nie je riešenie.

V ochrane obývacej izby alebo spálne pred silným slnkom vám preto najlepšie pomôžu moderné žalúzie. Dokonalá tieniaca technika so službami toho najlepšieho profíka.

Jednoducho sa na okno inštalujú a perfektne slúžia svojmu účelu. Okrem letného zatemnenia, v zime vytvoria v okolí okna dokonalú tepelno izolačnú bariéru a postarajú sa o vaše súkromie.

Minimálne starosti s údržbou

Táto moderná tieniaca technika je vyrobená z tých najodolnejších materiálov, na ktorých sa nedrží prach ani iné nečistoty. Dokonale zapadajú do každého štýlu, pretože modelov a farebných prevedení je na trhu veľmi veľa. Kvalitné rolety sa navyše aj jednoducho ovládajú a dodávajú miestnosti ten správny šmrnc.

Vyskúšajte si s nimi toto náročné leto spríjemniť aj vy a efekt pohodlia a navodenia príjemnej atmosféry sa dostaví.

Zdroj obrázka: Shutterstock.com