gtag('config', 'UA-130501671-1');

19.8.2021 (Webnoviny.sk) – Stačí malá vzorka zo slín a dozviete sa o svojom tele informácie, ktoré máte zapísané v génoch. Vďaka najnovšej analýze DNA4fit zistíte, či máte nábeh na obezitu, ako vaše telo odbúrava alkohol, ako ste na tom s cholesterolom, či krvným cukrom a mnoho ďalších vecí. „Poistenci Unionu majú nárok na zľavu vo výške 200 eur a v rámci zvýhodneného produktového balíka dostanú aj stravovací plán COOK4fit, vďaka ktorému bude zmena stravovacích návykov a životného štýlu oveľa jednoduchšia,“ hovorí Beáta Dupaľová Ksenzsighová, hovorkyňa zdravotnej poisťovne Union.

Čo je genetická analýza od DNA4fit?

DNA analýza sa jednoducho používa a je založená na odbere slín. Nemusíte nikam chodiť, odberová sada vám príde priamo domov a odber slín v domácom prostredí zaberie len niekoľko minút. Odber následne doručíte do DNA4fit poštou alebo kuriérom a tímy odborníkov v laboratóriách vo Veľkej Británii, Chorvátsku alebo Švédsku začnú pracovať na rozbore. Na analýzu je použitá najmodernejšia metóda celogenómovej analýzy Vašej DNA. Genetické analýzy DNA4FIT sú jednorazová investícia do vášho zdravia s celoživotným efektom, pretože genetika sa nemení. Výsledky máte k dispozícii do 40 dní.

Na čo mám nárok?

Všetci poistenci Unionu majú možnosť čerpať na webstránke DNA4fit.sk nasledujúce zľavy a výhody:

Analýza
Bežná cena
Zľava
Výsledná cena

BODY4fit+ (58 rozborov DNA analýzy)

A COOK4fit
499 EUR
200 EUR
299 EUR

BODY4fit (29 rozborov DNA analýzy)

A COOK4fit
349 EUR
100 EUR
249 EUR

Informačný servis

Viac k témam: DNA, DNA analýza, DNA4fit, PR
Zdroj: Webnoviny.sk – Genetická analýza DNA4fit – spoznajte svoje zdravie so zľavou od Unionu © SITA Všetky práva vyhradené.