gtag('config', 'UA-130501671-1');

4.11.2021 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 4. novembra 12:14

Dva ľudské životy vo štvrtok vyhasli pri dopravnej nehode v katastri obce Kľušov (okres Bardejov). Ako informuje Hasičský a záchranný zbor na svojej webovej stránke, pri tragickej nehode sa čelne zrazili dve osobné autá. Hasiči museli z jedného z nich vyslobodiť dve osoby.

„Osoby boli zakliesnené v aute, hasiči ich dostali von a poskytli im predlekársku pomoc. Aj napriek ich snahe sa osoby nepodarilo oživiť a svojim zraneniam na mieste podľahli,“ uviedol pre agentúru SITA operačný dôstojník Hasičského a záchranného zboru v Prešove. Ako dodal, v druhom aute sa zranila jedna osoba. Pri nehode zasahovalo päť hasičov z Bardejova.

Ako konkretizovala prešovská krajská polícia na sociálnej sieti, čelnú zrážku dvoch osobných áut neprežil vodič a spolujazdkyňa z jedného auta.

„Podľa doterajších informácií 66-ročný vodič Peugeotu 106 zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s VW Caddy, ktoré viedol 59-ročný muž. Vodič Peugeotu aj jeho 68-ročná spolujazdkyňa utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli. Vodič z druhého auta, Bardejovčan, utrpel predbežne ľahké zranenia,“ uviedla polícia.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Pri čelnej zrážke dvoch áut na východe Slovenska vyhasli dva životy (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.