gtag('config', 'UA-130501671-1');

30.12.2021 (Webnoviny.sk) – Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV. preverujú oznámenie, podľa ktorého neznámy muž v blízkosti školy volal na maloletého chlapca, a keď matka aj s chlapcom prišla na miesto, muž údajne za stromom masturboval.

Žena o tom podľa bratislavského policajného hovorcu Michala Szeiffa až s časovým odstupom informovala vedenie školy a o udalosti napísala aj na sociálnej sieti. Polícia sa preto k informácii dostala až s časovým odstupom.

„Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave IV sa preverovaním okolností uvedeného incidentu v súčasnosti zaoberajú. Zároveň vo zvýšenej miere hliadkujú v okolí školských zariadení nachádzajúcich sa v ich územnom obvode,“ informoval Szeiff.

Polícia v súvislosti s týmto prípadom vyzýva verejnosť, aby v prípade, ak sú svedkami alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, kontaktovali políciu na bezplatnom čísle 158.

To je k dispozícii 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Včasným oznámením sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku.

Viac k témam: Masturbácia, Obnažovanie, Sexuálne obťažovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – Neznámy muž mal masturbovať pri jednej zo škôl, podľa svedkyne k sebe volal jej syna © SITA Všetky práva vyhradené.