gtag('config', 'UA-130501671-1');

Spoločnosť Axis Communications oznámila, že na pozíciu Inside Sales Account Manager CZ/SK/HU nastupuje Attila Gergely. Bude mať zodpovednosť za komunikáciu produktov a riešení Axis a ich predaj partnerom spoločnosti v Českej republike, v Maďarsku a na Slovensku.

„Axis je tradične známy svojim 100% nepriamym obchodným modelom – žiadny z našich produktov nemôžeme predať inak ako prostredníctvom partnerských firiem zameraných na integráciu sieťových zariadení. Preto som rád, že sa o týchto partnerov v troch krajinách teraz kvalitne postará nový skúsený expert, ktorým Attila Gergely bezpochyby je,“ hovorí Pavel Marek, obchodný riaditeľ spoločnosti Axis v regióne strednej a východnej Európy.

Attila Gergely prichádza do Axis Communications zo spoločnosti Spelex spol. s r.o. Bratislava, kde pôsobil ako exekutívny manažér a riaditeľ. Za sebou má bohaté skúsenosti s telekomunikačnou technikou, uvádzaním nových produktov na trh, marketingom, distribúciou a medzinárodným obchodom v európskych aj ázijských krajinách. Má dobré znalosti miestnych právnych predpisov aj legislatívy. Hovorí slovensky, česky, anglicky a aj maďarsky.

Študoval na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave, kde získal inžiniersky titul. Attila je ženatý, má 3 deti a svoj voľný čas venuje rodine, turistike, rád počúva hudbu alebo sleduje dokumentárne filmy.