gtag('config', 'UA-130501671-1');

Nové panoramatické kamery, vybavené jednotkou DLPU na spracovanie hlbokého učenia, ponúkajú prvotriednu kvalitu obrazu a kompletný 180° alebo 360° prehľad nepretržite bez ohľadu na svetelné podmienky. Vďaka funkcii digitálneho PTZ je možné kameru M4318-PLVE na diaľku nastavovať a meniť uhol natočenia kamery rovnako ako pri klasickej PTZ.

Axis Communications predstavuje dve nové diskrétne mini kopule AXIS M4317-PLVE (so senzorom s natívnym rozlíšením 6 MPx) a výkonnejší model M4318-PLVE (12 MPx senzor), ktoré sú pripravené pre vnútorné aj vonkajšie inštalácie. Priamo z kamery tak môžete streamovať panoramatické, štvoruholníkové, rohové alebo chodbové pohľady bez skreslenia. Kamera M4318-PLVE má navyše aj digitálne PTZ zobrazenie – digitálne vie otáčať, nakláňať a približovať oblasti záujmu, ktoré zobrazuje opäť bez deformácií. Tieto vysoko výkonné kamery sú postavené na najnovšej platforme ARTPEC-8 a obsahujú aj jednotku na spracovanie hlbokého učenia (DLPU), ktorá umožňuje jedinečné možnosti analýzy založenej na hlbokom učení. Štandardná výbava tiež zahŕňa funkcie kybernetickej bezpečnosti, ktoré pomáhajú zabrániť neoprávnenému prístupu a zabezpečiť systém ako celok.

Kamery AXIS M4317-PLVE a M4318-PLVE budú k dispozícii prostredníctvom distribučných kanálov spoločnosti Axis v 2. štvrťroku 2023.