gtag('config', 'UA-130501671-1');

14.9.2023 (SITA.sk) – Predseda hnutia Progresívne Slovensko Michal Šimečka na sociálnej sieti vyvrátil informácie o smrti ich kolegu Tomáša Hellebrandta.

Informácia o Hellebrandtovej smrti sa šíri po internete, vytvorené bolo i falošné parte. „Volajú nám ľudia s plačom, a dostalo sa to aj k Tomášovej rodine,“ napísal Šimečka v statuse. Dodal, že antikampaň proti hnutiu prerazila nové dno a rázne odmietol takýto spôsob politiky.

„Je toho samozrejme oveľa viac. Lucii Plavákovej pripisujú vulgárne citáty, ktoré nikdy nepovedala, zavádza aj desatoro Igora Matoviča o PS, ktorým obsypal schránky po celom Slovensku, o sebe som si prečítal už tony klamstiev. Ale falošná správa o úmrtí človeka – ktorý je mimochodom aktívny športovec vo výbornej forme – je strašné zlo,“ píše šéf progresívcov na sociálnej sieti. Zdôraznil však, že sa nenechajú odradiť.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: antikampaň, Dezinformácie, Predčasné voľby na Slovensku 2023, Predseda hnutia Progresívne Slovensko, predseda OĽaNO
Zdroj: SITA.sk – Internet zaplavili informácie o smrti Tomáša Hellebrandta, podľa Šimečku tým antikampaň prerazila nové dno (video) © SITA Všetky práva vyhradené.